Σάββατο, Φεβρουαρίου 24

Νίκη πρωτιάς... Μία ανάσα από μαθηματικά 1ος ο Παλληξουριακός 5-0 την Πρόοδο στην Ιθάκη

Με τη 15η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια και βρίσκεται μία ανάσα από την μαθηματικά κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, θα επιστρέψει ο Παλληξουριακός από την Ιθάκη, με αντίπαλο την τοπική Πρόοδο και σκορ 5-0, στο σημερινό πρωινό παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής στο Σταυρό.

Οι "ερυθρόλευκοι" καλύτεροι, ιδιαίτερα μετά την αποβολή του Αρταβάνη στο 13', θα έχουν την υπεροχή και την κατοχή μπάλας δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, 3 δοκάρια, 1 χαμένο πέναλτι, ενώ θα πετύχουν και 5 τέρματα, παίρνοντας τελικά αυτό που άξιζαν.

Οι γηπεδούχοι 3 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, θα πέσουν και πάλι, σε αυτό το γαϊτανάκι με τον Οδυσσέα τις τελευταίες αγωνιστικές και την εναλλαγή των θέσεων 8ης - 9ης, στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, 2 βαθμούς πίσω από την διαχωριστική γραμμή και κινδυνεύουν, αφού ο Οδυσσέας παραμονεύει και περιμένει στραβοπάτημα της ή δική του νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Σε γενικές γραμμές, στο Σταυρό παρακολουθήσαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Κομβικό του σημείο η αποβολή του Δ. Αρταβάνη, από πολύ νωρίς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 19' ο Λυκούδης εκτελεί το φάουλ από δεξιά στο β' δοκάρι, εκεί ο Γεωργάκης θα γυρίσει τη μπάλα στον Ηλία Αντωνάτο και αυτός με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 24' θα πετύχουν το 0-2 μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Γεωργάκη και σουτ στο δεξί "Γ" της εστίας του Πίππου.

Στο 36' ο Γεωργάκης θα βγάλει τη σέντρα στην περιοχή και ο Συριάτος, αφού κοντρολάρει τη μπάλα με το στήθος θα σουτάρει και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Πίππου για το 0-3.

Ο Πολυδωράτος στο 40' θα βγάλει τη σέντρα από δεξιά και ο Κ. Αντωνάτος από κοντά θα σημειώσει το 0-4 των "ερυθρόλευκων".

Αυτό το 0-4 θα είναι το σκορ για το πρώτο μισό στο παιχνίδι του Σταυρού.

Στην επανάληψη, έπεσε ο ρυθμός και το θέαμα δεν ήταν το ίδιο καλό με το πρώτο.

Στο 60' ο Νουρεντίνι θα ανατραπεί στην αντίπαλη περιοχή και θα υποδειχθεί πέναλτι.

Εκτελεί ο Γεωργάκης και ο Πίππος αποκρούει εντυπωσιακά στην συνέχεια της φάσης το γκολ που ακολουθεί δεν θα μετρήσει για επιθετικό φάουλ του Πολυδωράτου.

Το τελικό 0-5 θα σημειώσει στο 70' ο Νουρεντίνι με εντυπωσιακό βολ πλανέ, από το σημείο του πέναλτι και μετά από τη σέντρα του Πολυδωράτου από δεξιά.

Έτσι οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές για τους γηπεδούχους θα είναι δύσκολες, αντίθετα για τους φιλοξενούμενους, τυπικής διαδικασίας.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Κ. Κωνσταντέλλο.

Οι συνθέσεις

Πρόοδος Ιθάκης:(Κ. Πίππος), Πίππος, Sula (83' Λιβάνης), Μπραχίμι, Μωραΐτης (52' Ηλιόπουλος Β.), Παπαδόπουλος, Αρταβάνης, Μαγριπής (30' Πρίφτης), Τζάγκας, Μπαντούνας, Πόρτολος, Ηλιόπουλος Χ. (83' Κανέλλος).

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Πολυδωράτος, Καράι, Αντωνάτος Ηλ., Γεωργάκης, Συριάτος (75' Hoxhaj), Νουρεντίνι, Λυκούδης (75' Ζάβαλης), Αντωνάτος Κ., Γαβαλάς (57' Ρεμούντης), Γαλανός.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου