Δευτέρα, Φεβρουαρίου 26

Πρωταθλητής Σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου το 2ο Γ.Ε.Λ. Αργοστολίου (Μεγάλο φωτορεπορτάζ)

Ένας πάρα πολύ ωραίος τελικός πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Ήταν ο μεγάλος τελικός του σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων 2023-2024, μεταξύ του Γ.Ε.Λ. Κεραμειών και του 2ου Γ.Ε.Λ. Αργοστολίου.

Ύστερα από ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, πλούσιο σε θέαμα και αγωνία, τροπαιούχος θα αναδειχθεί το 2ο Γ.Ε.Λ. Αργοστολίου με νίκη και σκορ 2-1, ενώ είχε και ένα δοκάρι.

Τα γκολ του αγώνα

17'  0-1  Ε. Φουρνιέ

28'  0-2  Π. Αναλυτής

69'  1-2  Α. Χριστοφοράτος (πιθανόν να ήταν και αυτογκόλ)

Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες, ποδοσφαιριστές - μαθητές και τους καθηγητές τους, για το πολύ όμορφο παιχνίδι που μας προσέφεραν.

Με την ολοκλήρωση του τελικού ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Μιλτιάδης Μελισσάς έκανε την απονομή, παραδίδοντας το κύπελλο στον αρχηγό των πρωταθλητών του 2ου Γ.Ε.Λ. Αργοστολίου Νώντα Φουρνιέ, μέσα σε πανηγύρια.

Η πρωταθλήτρια ομάδα του Νομού μας, θα συνεχίσει στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, με αντίπαλο Λύκειο εκτός Κεφαλονιάς.

Διαιτητής ο κ. Κοσμάς Μουρελάτος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Μεσσάρη και Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Γ.Ε.Λ. Κεραμειών:Καπογιαννάτος, Βλάντι, Πλατανίτης, Κοσμετάτος, Κότσι, Κουράνης, Μιχαλάτος Θ, Μιχαλάτος Μ.,Κρόνι, Μεμούσι, Φίλιππας.

Πάγκος:Κεφαλάς, Μέρτικα, Μιχαλάτος Δ., Γελάρδος, Μεσολωράς, Χριστοφοράτος Αλ.

1ο Γ.Ε.Λ. Αργοστολίου:Γιαννάτος, Αναλυτής, Φουρνιέ, Πολλάτος, Σαμετάι, Νικολάου, Θεοδωράτος, Ραυτόπουλος, Αλυσανδράτος, Αλιβιζάτος, Κουμαριώτης.

Πάγκος: Τσελάι, Βαρδαραμάτος, Μοσχόπουλος.

Παρακάτω φωτορεποράζ από το σημερινό τελικό


Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου