Κυριακή, Φεβρουαρίου 25

Ισόπαλο το ντέρμπι του Δ.Α.Κ........ Α.Ο.Κ.Ι. - Αναγέννηση Ληξ. 2-2

Ο Α.Ο.Κ.Ι. θα συνεχίσει τα "στραβοπατήματα", αφού μετά την εντός έδρας βαριά ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Αστέρα Ληξουρίου και στο σημερινό βραδινό παιχνίδι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, που ολοκλήρωσε την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα της Αναγέννησης Ληξουρίου θα παραμείνει ισόπαλος με σκορ 2-2!

Μία ήττα, που φέρνει τις δύο ομάδες 5 βαθμούς πίσω από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και τον Αστέρα Ληξουρίου, ενώ η ομάδα του Αργοστολίου, έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, από το οποίο το πιθανότερο είναι να προσθέσει ακόμη 3 βαθμούς στο ενεργητικό του.

Το παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά καλό, είχε ρυθμό, καλές στιγμές, τους "μελανόλευκους" του Δημ. Ζησιμάτου να έχουν προηγηθεί 2-0, χωρίς να μπορέσουν να κρατήσουν αυτή την διαφορά, αφού στη συνέχεια η νεοσύστατη ομάδα του Γ. Συνοδινού, θα ισοφαρίσει το σκορ στο τελικό 2-2!

Ένας σπουδαίος βαθμός, που τους φέρνει και πάλι πολύ σοβαρά στην διεκδίκηση, ακόμη και της πρώτης θέσης με το πλεονέκτημα των +4 βαθμών στα playoffs.

Τα γκολ του αγώνα

23' 1-0 Στ. Πλατανίτης

30' 2-0 Δ. Μπεκίρη

55' 3-0 Ν. Μπουσάι

76' 2-2 Παναγόπουλος

Διαιτητής ο κ. Π. Μπαζάρογλου με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Ε. Μενεγάτο.

Οι συνθέσεις

Α.Ο.Κ.Ι.:(Δ. Ζησιμάτος), Αλεξανδράτος, Μπάλλας, Αποστόλου, Πολλάτος Γ., Ζούκα (64' Βασιλάτος), Βλάντι, Πλατανίτης (60' Shametaj), Στρατιώτης, Μπεκίρη, Αλιβιζάτος, Σταθάτος.

Αναγέννηση:(Γ. Σινοδινός), Χότζα, Τιμοθεάτος, Παναγόπουλος, Σιμωτάς, Bushaj, Φραγκισκάτος Α. (56' Παπαροδόπουλος), Μπουρλώτος, Σινάι Ι., Μπαράκος, Πάπα (46' Τζουγανάτος), Μπουσάι.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου