Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28

Μία ήττα και μία ισοπαλία οι μικτές μας σήμερα στη Ζάκυνθο (Εικόνες)

Ισοπαλία για την Κ-14 - Ήττα για την Κ-16 σήμερα στο Δημοτικό Μαχαιράδου

Μία ήττα και μία ισοπαλία ήταν ο σημερινός απολογισμός των Μικτών της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., σε αγώνες χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, για την 5η εξ' αναβολής αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων και τον 9ο όμιλο. 

Συγκεκριμένα για τις Κ-14 και Κ-16, με τις αντίστοιχες της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου στο Δημοτικό Μαχαιράδου. 


Η Κ-14 αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 3-3, ενώ η Κ-16 θα γνωρίσει την ήττα με σκορ 3-0!

Τα παιχνίδια διεξήχθησαν στο Δημοτικό Μαχαιράδου.

Να σημειώνουμε ότι, η διάρκεια κάθε αγώνα είναι:

Για στην Κ-14 80' (2Χ40'), ενώ για την Κ-16 90' (2Χ45').

Ευχαριστούμε τον φίλο Δημοσιογράφο Σωκράτη Λειβαδά για την πολύτιμη βοήθεια του στο ρεπορτάζ!

        

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  vs  Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

                                             

Κ - 14

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ.Κ. & Ι.  3-3

Ισοπαλία στο νησιώτικο ντέρμπι της Κ-14

Με το παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε, λίγο καθυστερημένα στο Δημοτικό Μαχαιράδου, η ομάδα της Κ-14 του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, θα μοιραστεί βαθμούς, γκολ και εντυπώσεις, με την αντίστοιχη της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου, αφού οι αντίπαλοι θα αναδειχθούν ισόπαλοι με σκορ 3-3!

Σε γενικές γραμμές, στο Δημοτικό Μαχαιράδου, έδρα των σημερινών αγώνων, παρακολουθήσαμε ένα πάρα πολύ καλό, θα το λέγαμε και ισοροπημένο παιχνίδι. Πραγματικό ντέρμπι, με εναλλαγές στο σκορ, ανατροπές, αγωνία και 6 γκολ.

Έτσι, η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου λογικά, θα τερματίσει στην 3η θέση, όπως ήταν και ο στόχος, πριν από το σημερινό παιχνίδι.

Αντίθετα, η αντίπαλος ομάδα της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου, θα παραμείνει ουραγός και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα τερματίσει στην 4η θέση! 

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι θα είναι αυτοί που θα ανοίξουν το σκορ και θα προηγηθούν 1-0 στο 18' με σκόρερ τον Μ. Γράμψα με ωραίο σουτ, μέσα από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι θα αντιδράσουν άμεσα, θα φτάσουν στην ισοφάριση και στο 1-1 στο 23' με προβολή, μέσα από την περιοχή, του Ν. Κεφαλληνού.

Αυτό το 1-1 θα είναι αποτέλεσμα πρώτου 45λεπτου, σε ένα πάρα πολύ εμδιαφέρον παιχνίδι.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε, οι φιλοξενούμενοι θα μπουν δυνατά και στο 43' θα πετύχουν την ανατροπή και θα προηγηθούν 1-2 με σουτ του Μ. Νταουτάι.

Οι γηπεδούχοι, θα ξαναφέρουν στο 57' το παιχνίδια στα ίσια, αφού ο Γ. Κωστάκης με ωραίο σουτ, θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Μαλάι για το 2-2.

Η ομάδα της Κεφαλονιάς θα πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο 72', με νέα προβολή του Ν. Κεφαλληνού για το 3-2 και το δεύτερο προσωπικό του, στον αγώνα του Μαχαιράδου.

Το παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό και στο 75' οι γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν και πάλι σε 3-3 με δυνατό σουτ του Γ. Κωστάκη, του οποίου ήταν επίσης το δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι.

Ένα αποτέλεσμα που θα διατηρηθεί μέχρι την ολοκλήρωση του παιχνιδιού και θα αναδείξει ισόπαλες τις δύο ομάδες σε ένα "χορταστικό" παιχνίδι.

Διαιτητής ο κ. Γ. Μπακόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Βαβαρούτα  και  Ελ. Παππά από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

Οι συνθέσεις

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου:(Σπ. Μαρίνος), Αγαλιώτης, Γκλαβάς, Σπυρόπουλος, Φιλίππου, Βόσσος, Μπαρμπίκας, Γράμψας, Βούλτσος, Πέττας, Ρότσι, Κωστάκης.

Πάγκος: Σεμιτέκολος, Λαμάι, Δραγώνας, Σιαφάς, Περγανός, Μάργαρης, Σπίνος, Μποτώνης.

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μαλάι, Τζαφέρι, Τσονίδης, Γρουζής, Τεπελένα, Μιχόπουλος Κ., Γρηγοράτος, Κεφαλληνός, Νταουτάι, Χριστοφοράτος Α., Αργκουέρο.

Πάγκος: Βουτσινάς, Μέρτικα, Μπίντα, Μιχόπουλος Π., Σωτήρας.

        

Η βαθμολογία

Θέση

Ομάδα

Αγώνες

Βαθμοί

Τέρματα

1.

Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας

4

10

21 - 02

2.

Ε.Π.Σ. Ηλείας

5

10

17 - 04

3.

Ε.Π.Σ.Κ & Ι.

5

04

06 - 26

4.

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου

4

01

06 - 16

        

Κ -  16
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ.Κ. & Ι.  3-0

3η ήττα για την Κ-16

Στο παιχνίδι που ακολούθησε, αμέσως μετά στο ίδιο γήπεδο, η Κ-16 δεν θα τα καταφέρει, αφού θα δεχθεί την ήττα από την αντίστοιχη της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου με σκορ 3-0 και θα βρεθεί σε θέση ουραγού στον 9ο όμιλο.

Σε γενικές γραμμές, στο Δημοτικό Μαχαιράδου έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι που κρίθηκε στο β' ημίχρονο και τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.

Τα γκολ του αγώνα

Το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθέι ισόπαλο χωρίς σκορ και οι ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με αυτό το 0-0.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49', οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα 1-0, όταν μετά το κόρνερ του Λουκίσα, ο Βουρτσάνης με κεφαλιά θα νικήσει τον Βλάχο και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 54' ο Πλατανίτης θα σταθεί άτυχος, όταν σε εκτέλεση φάουλ θα δει την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Φίλια.

Οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 2-0 στο 67' όταν στη σέντρα - σουτ του Κατσαρού, η μπάλα θα καταλήξει για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Βλάχου.

Μετά από δύο λεπτά μάλιστα, θα πετύχουν και το 3-0 με σουτ του Λέσι και ουσιαστικά "καθαρίζουν" την υπόθεση νίκη.

Αυτό το 3-0 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι με την ομάδα της Κεφαλονιάς να παραμένει μετά από πέντε αγωνιστικές, χωρίς νίκη, ουραγός πλέον στον βαθμολογικό πίνακα του 9ου ομίλου

Διαιτητής ο κ. Κ. Βαβαρούτας με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Μπακόπουλο  και  Ελ. Παππά από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

Οι συνθέσεις

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου:(Β. Λούλος), Φίλιας, Μαρόπουλος, Τζελιλάλη, Ντόστι, Μποτώνης, Βουρτσάνης, Μπιάζης, Μεταξάς, Λέσι, Λουκίσας, Κατσαρός.

Πάγκος:Μετσολάρι, Κωστής, Φλάμπουρας, Μαρίνος, Παπαδάτος Π., Πρίφτης, Παπαδάτος Β., Ισάκου, Ντόρτι.

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Βλάντι, Μεσσάρης, Θεοδωράτος, Παπαβασιλείου, Πλατανίτης, Αλιβιζάτος, Ζάβαλης, Ζυκάι, Αλυσανδράτος Α., Ζούκα.

Πάγκος:Πολλάτος, Σταθάτος, Αναλυτής, Αλεξανδράτος, Μπάλλας, Κοραμπάτος, Σιμωτάς, Κρητικός.

        

Η βαθμολογία της Κ-16

Θέση

Ομάδα

Αγώνες

Βαθμοί

Τέρματα

1.

Ε.Π.Σ. Ηλείας

5

12

15 - 04

2.

Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας

      4 07 04 - 02

3.

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου

4

 04

07 - 13

4.

Ε.Π.Σ.Κ. & Ι.

5

 02

02 - 09

        

Η επόμενη 6η τελευταία αγωνιστική

α/α

Ομάδες

1.

Ε.Π.Σ.Κ. & Ι. - Ε.Π.Σ. Ηλείας

2.

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας

Παρακάτω φωτο από τα δύο παιχνίδια

Κ-14


















Κ-16














Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου