Δευτέρα, Φεβρουαρίου 19

Με βραβεύσεις - Ευχές και πολλά χαμόγελα έκοψε την πίτα του ο Οδυσσέας Ιθάκης (Εικόνες)

Σε πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε χθές Κυριακή 18/2/2024, στην κατάμεστη Κοινοτική αίθουσα Σταυρού Ιθάκης, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τοπικού, Π.Α.Ο. Οδυσσέα Ιθάκης.

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας της Βόρειας Ιθάκης, προπονητές, οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής και των ακαδημιών, βετεράνοι ποδοσφαιριστές και πολλοί φίλοι του Συλλόγου.

Επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή, ο Δήμαρχος Ιθάκης κ. Διον. Στανίτσας, η Έπαρχος Ιθάκης κα Σμ. Σαρδελή ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θεμ. Βαλσαμής, η αντιπρόεδρος Β' κα Δημ.  Ζερβού και ο ταμίας κ. Αθ. Ψαρράς.


Ένα σύντομο χαιρετισμό έκαναν ο Δήμαρχος Ιθάκης, ο οποίες ανήγγειλε την άμεση οικονομική ενίσχυση των Ιθακήσιων ομάδων, με το ποσό των 2.500 € έκαστο, η Έπαρχος Ιθάκης και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., ενώ ο πρόεδρος του Οδυσσέα κ. Γιαν. Ανδριαννάτος, μετά το καλωσόρισμα και τις ευχές για μία χρονιά γεμάτη υγεία ευτυχία και επιτυχίες σε όλους, έκανε ένα μίνι απολογισμό των πεπραγμένων της ομάδας, τη χρονιά που πέρασε και έδωσε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Β' κατηγορίας.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν, όταν στην αίθουσα έπαιξε ο ύμνος της ομάδας.

Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές και το κύπελλο του πρωταθλητή Β' κατηγορίας 2022 - 2023 στον αρχηγό - σημαία της ομάδας Νίκο Προσαλέντη, από τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θεμ. Βαλσαμή και την Β΄ αντιπρόεδρο της Ένωσης κα Δημ. Ζερβού καθώς και τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές (από την Έπαρχο, την αντιπρόεδρο και τον ταμία της Ένωσης).

Επίσης, η απονομή πτυχίου διαιτητή στον κ. Αθ. Μπλίκα, το βραβείο του πρώτου σκόρερ Β' κατηγορίας 2022 - 2023, στον ποδοσφαιριστή της Προόδου Ιθάκης Ε. Βλησμά και τιμητικές πλακέτες στους αποχωρήσαντες λόγω ηλικίας, Ιθακήσιους ποδοσφαιριστές των Μικτών μας ομάδων  (από τον Δήμαρχο Ιθάκης).

Στη συνέχεια, έγινε η κοπή της πίτας από τον πρόεδρο του Οδυσσέα κ. Γιαν. Ανδριαννάτο και τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θεμ. Βαλσαμή και μοιράστηκαν τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους.

Εμείς να ευχηθούμε Καλή Χρονιά με υγεία και επιτυχίες στη συμπαθή και δραστήρια ομάδα του Οδυσσέα Ιθάκης!

Παρακάτω φώτο από τη χθεσινή γιορτή











Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου