Σάββατο, Μαρτίου 2

Μία σημαντική εκδήλωση έγινε την Παρασκευή 1/3 από το κλιμάκιο Πρόννων της Βαλένθια με την παρουσία του Τ. Φύσσα

Την Παρασκευή 1/3/2024,  πραγματοποιήθηκε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, αντίστοιχη με αυτή του Επιμελητηρίου, από το κλιμάκιο της Βαλένθια στους Πρόννους και συγκεκριμένα στο χώρο του Κοινοτικού καταστήματος Σκάλας.

Αρχικά τους φιλοξενούμενους, κ.κ. Γ. Τόλια - Τ. Φύσσα, καλωσόρισε ο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Σκάλας κος Γιώργος Τραυλός που είχε την ευγενή καλοσύνη να παραχωρήσει την αίθουσα, ενώ τους προσέφερε και κάποια αναμνηστικά.

Στην αίθουσα, που ήταν ασφυκτικά γεμάτη από γονείς, ποδοσφαιριστές και φίλους του ποδοσφαίρου από την περιοχή, παρευρίσκονταν επίσης και ο πρόεδρος του Α.Ο. Πρόννων κος Σπύρος Σολωμός.

Έγινε γνωριμία με τον Γιώργο Τόλια, υπεύθυνο των Ακαδημιών της Βαλένθια στην Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς βέβαια και με τον Πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, κο Τάκη Φύσσα που μίλησε στα παιδιά για τις εμπειρίες του ως ποδοσφαιριστής, αλλά και την καριέρα του μετά από αυτό.

Στο τέλος της ομιλίας του, δέχθηκε ερωτήσεις από τα παιδιά και τους γονείς και μοίρασε αυτόγραφα.

Συγχαρητήρια στο κλιμάκιο της Βαλένθια στους Πρόννους Κεφαλονιάς και ιδιαίτερα στον προπονητή του κ. Δήμο Παντελειό, για την προσπάθεια που καταβάλλουν και είναι πάντα δίπλα στα παιδιά, αλλά και στους γονείς τους που τα στηρίζουν και είναι πάντα κοντά τους. 







Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου