Σάββατο, Μαρτίου 2

"Καθάρισε" σε 27' Οδυσσέα - απόλυτο και πρωτιά ο Παλληξουριακός

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα, σήμερα Σάββατο πρωί, να πετύχει το 16Χ16 ο Παλληξουριακός, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ιθάκης με νίκη και σκορ 6-0 σε μόλις 27'.

Οι "ερυθρόλευκοι" καλύτεροι και πιο ποιοτικοί, παρουσιάζοντας μία εξαιρετική εικόνα "κλείδωσαν" οριστικά και μαθηματικά την πρωτιά και το bonus των +4 βαθμών που δίνει η συγκεκριμένη θέση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος και στα playoffs.

Μία δίκαιη, όσο και εύκολη νίκη, που οι "ερυθρόλευκοι" καθάρισαν, όπως προαναφέραμε, στα πρώτα 27' πετυχαίνοντας το 6-0 και πλέον στόχος μένει να διατηρηθεί το απόλυτο μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος!

Ο Οδυσσέας, σίγουρα προσπάθησε φιλότιμα, αλλά η ανωτερότητα των γηπεδούχων, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό δεν άφηνε καμία αισιοδοξία για κάτι θετικό.

Αυτή η ήττα, φυσικά και δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στην υπόθεση της προσπάθειας για παραμονή και πλέον κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, αυτή θα κριθεί την επόμενη αγωνιστική στο μεγάλο "τελικό", με αντίπαλο την Πρόοδο στο γήπεδο του Σταυρού την Τετάρτη 6/3.

Στον Άγιο Αντώνη και σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχής, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του, όπως και τις ευκαιρίες, πέτυχαν 6 τέρματα πολύ νωρίς, και ολοκλήρωσαν, όπως αναμενόταν και την 16η αγωνιστική νικηφόρα!

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι, πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 3' θα ανοίξουν το σκορ 1-0, έπειτα από την ωραία συνεργασία Γεωργάκη - Ρεμούντη από τα αριστερά, ο τελευταίος θα κάνει την πάσα και ο Hoxhaj με τη μια με το αριστερό, θα κάνει το σουτ, η μπάλα θα γλιστρήσει από τα χέρια του Γαΐλα και θα καταλήξει στα δίχτυα.

Μετά από έναν υπέροχο συνδυασμό από τον άξονα, μεταξύ Γεωργάκη - Κουκοβίνου στο 10', ο τελευταίος θα μπει στη περιοχή και θα πλασάρει εύστοχα στη δεξιά γωνία του Γαΐλα για το 2-0.

Μετά από 2' οι "ερυθρόλευκοι" θα πετύχουν το 3-0. Ο Κ. Αντωνάτος θα κάνει τη σέντρα και ο Γαβαλάς, εκμεταλλευόμενος την αμυντική αδράνεια, με κοντινή κεφαλιά θα σημειώσει το τρίτο τέρμα της ομάδας του.

Στο 15' ήταν σειρά του Συριάτου να πετύχει το 4-0, μετά από ωραία ατομική ενέργεια στον άξονα και δυνατό αριστερό σουτ, στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα Γαΐλα.

Στο 20' ο Γαβαλάς θα βγάλει τη σέντρα από αριστερά, στην αντίπαλη περιοχή και στο πρώτο δοκάρι, εκεί ο Ρεμούντης θα νικήσει τους αμυντικούς και από κοντά με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 5-0.

Το 6-0 θα έρθει στο 27' και θα είναι αυτογκόλ.

Σε μία ίδια φάση με αυτή του 5-0, ο Ρεμούντης θα βγάλει και πάλι τη σέντρα και ο Τσίρος στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, θα την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του.

Αυτό το 6-0 θα χωρίζει τις δύο ομάδες με την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη, οι πολλές αλλαγές από τις δύο ομάδες και αυτό το 6-0 των γηπεδούχων, είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει αισθητά ο ρυθμός και το θέαμα, χωρίς επίσης να έχουμε σημαντικες φάσεις στις αντίπαλες εστίες και κάποιο γκολ.

Σε μία από τις λίγες καλές στιγμές σε αυτό το διάστημα, στη σέντρα του Γαλανού από δεξιά στην περιοχή του Οδυσσέα, το δοκάρι θα στερήσει από τον αμυντικό του Παλληξουριακου το δεύτερο τέρμα του στο παιχνίδι.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τον κ. Κ. Κωνσταντέλλο και την κα Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Πολυδωράτος, Καράι (46' Ζάβαλης), Γεωργάκης (76' Λυκούδης), Συριάτος (46' Δελαπόρτας), Αντωνάτος Κ. (46' Πυλαρινός), Γαβαλάς, Γαλανός, Hoxhaj (70' Αντωνάτος Ηλ.), Ρεμούντης, Κουκοβίνος.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.:(Σπ. Ζερβός), Γαΐλας (58' Χαιδεμενάτος), Cela, Τσίρος, Μαλιακρίδας Μ., Βασιλόπουλος Α., Μαλιακρίδας Κ., Plepi (76' Shkambaj), Μωραΐτης (58' Φατούρος Γ.), Πιχλίνσκι, Μετσάνι (58' Καράι), Βασιλόπουλος Ι (76' Προσαλέντης Π.).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου