Κυριακή, Μαρτίου 3

Νίκησε εύκολα τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και όλα φαίνεται ότι θα κριθούν τελευταία αγωνιστική στον Καραβόμυλο για τα Διλινάτα!

Σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και τον Α.Ο. Διλινάτων.

Όπως αναμενόταν, το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την ομάδα του μεγάλου "χωριού" να παίρνει μία εύκολη νίκη με σκορ 9-1 και παράλληλα να κάνει ένα ακόμη βήμα για τη συμμετοχή της στην τελική 4αδα και τα playoffs για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.

Από την άλλη, από σήμερα και μαθηματικά οι "πράσινοι" γίνονται η πρώτη από τις δύο ομάδες που υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Β' τοπική κατηγορία.

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε καλό παιχνίδι που αποζημείωσε όσους το παρακολούθησαν με συνολικά δέκα γκολ!

Σίγουρα τα Διλινάτα καλύτερα, θα έχουν την υπεροχή και τελικά θα πάρουν αυτό που ήθελαν με μία δίκαιη, όσο και πολύ εύκολη νίκη.

Ιδιαίτερη κριτική δεν θα γίνει απλά να περάσουμε στα 10 γκολ του αγώνα και σε ένα δοκάρι των τυπικά φιλοξενούμενων. Τα υπόλοιπα τα λέει το τελικό σκορ.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Οι φάσεις στο παιχνίδι ήταν αρκετές και απλά, όπως προαναφέραμε θα καταγράψουμε μόνο τα γκολ.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν στο σκορ 0-1 μόλις στο 4' και στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια Χασάι – Ντόστι – Φωκά και ο τελευταίος με διαγώνιο σουτ θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Veizaj και στα δίχτυα.

Στο 22' ο Ν. Τανουσάι εκτελεί απευθείας το μακρινό φάουλ, ο Veizaj απομακρύνει προσωρινά και στην επαναφορά, ο Ντόστι με πλασέ θα πετύχει το 0-2.

Στο 31' ο Κ. Τζωρτζάτος στο κόρνερ από αριστερά θα φέρει τη μπάλα στο α' δοκάρι, ο Στεφανάτοος δεν πιάνει καλά την κεφαλιά, όμως η μπάλα θα στρωθεί στον Χασάι και από πολύ κοντά θα πλασάρει τον Veizaj για το 0-3 των Διλινάτων.

Ωραία συνεργασία Χασάι – Ντόστι στο 42΄θα φέρει τον δεύτερο στη μικρή περιοχή και με κοντινό πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-4 και το δεύτερο δικό του στο παιχνίδι.

Όμως, ο ασταμάτητος σήμερα Ντόστι στο 44' θα πετύχει χατ τρικ.

Ο Κ. Τζωρτζάτος θα βγάλει τη σέντρα από αριστερά, εκεί ο επιθετικός των Διλινάτων και πρώην των πράσινων, με πλασέ στην κίνηση θα σημειώσει το 0-5.

Αυτό θα είναι και το αποτέλεσμα για το πρώτο μισό στο παιχνίδι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Στην επανάληψη και τους γηπεδούχους να έχουν "κλειδώσει" τη νίκη από πολύ νωρίς, θα πέσει ο ρυθμός και το θέαμα θα είναι πλέον μέτριο, όμως τα γκολ θα συνεχίσουν να πέφτουν "βροχή".

Ο Marku στο 56' θα σταθεί άτυχος, αφού στο σουτ που πραγματοποιεί έξω από την περιοχή, θα στείλει τη μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Veizaj.

Ο Ε. Καλαφάτης που είχε περάσει στο παιχνίδι σαν αλλαγή στο 64' μετά την πάσα του Χασάι στην περιοχή και δεξιά θα πιάσει ένα διαγώνιο σουτ και η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα των "πράσινων" για το 0-6.

Στο 65' ο Αλ. Πολλάτος μετά την κάθετη του Πούλα θα πλασάρει από κοντά για το 0-7.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, θα μειώσουν το σκορ σε 1-7 στο 67' με ωραίο διαγώνιο σουτ του Βαρουξή, μέσα από την περιοχή και αριστερά.

Ο Αλ. Πολλάτος στο 82' με διαγώνιο σουτ, μέσα από την περιοχή και αριστερά, θα στείλει τη μπάλα στην απέναντι γωνία των γηπεδούχων, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-8.

Και στο 84' στη σέντρα από αριστερά του Ε. Καλαφάτη, η μπάλα στα όρια της περιοχής στον Πούλα και ο τελευταίος με σουτ θα γράψει το 1-9 για την ομάδα του.

Αυτό θα είναι και το τελικό σκορ στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε ένα παιχνίδι που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη κριτική.

Ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και μαθηματικά πλέον υποβιβάζεται στην Β' τοπική κατηγορία, ενώ η τύχη των Διλινάτων φαίνεται ότι θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική στον Καραβόμυλο.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Στ. Πλαχούρα και Απ. Καραΐσκο.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Veizaj, Μασούρας, Σαμπανάι, Μπουγάς, Πάπα, Ποιμενίδης (65' Πανταζής), Noakes (75' Κρητικός), Κότσι, Dauti, Βεντουρής (56' Βαρουξής), Κωτσάκης (75' Retza).

Α.Ο. Διλινάτα:(Α. Ρέτσι),Παγανίας, Μarku, Τζωρτζάτος Κ., Στεφανάτος (46' Γκερβένη), Ζαμπαύτης, Χασάι (64' Κατσούρης), Κουράνης (46' Πολλάτος Αλ.), Τανουσάι, Ντόστι (54' Πούλα), Λαμπρόπουλος, Φωκάς Ε. (54' Καλαφάτης Ε.).

Αργότερα φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου