Παρασκευή, Μαρτίου 1

Η Pre game της 16ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας

Αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή 2-3/3 θα διεξαχθεί

η 16η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας

Το Σαββατοκύριακο 2-3/3, θα συνεχιστεί το τοπικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με τους πέντε συνολικά αγώνες του προγράμματος της 16ης αγωνιστικής.

Μόλις τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και τα πράγματα φαίνονται πιο ξεκάθαρα, τόσο για τις ομάδες που παλεύουν για την είσοδο τους στην τελική 4αδα, όσο και αυτές που δίνουν "μάχη" για την παραμονή τους στην Α' κατηγορία.

Για ότι έχει να κάνει με την 4αδα και σύμφωνα με το πρόγραμμα κάθε ομάδας που ακολουθεί, ήδη έχουν κλείσει θέση στα playoffs, σαν πρώτος ο Παλληξουριακός και δεύτερος ο Πυλαριακός.

Στη συνέχεια για τα υπόλοιπα δυο εισιτήρια που απομένουν, η Εικοσιμία βρίσκεται μία ανάσα από αυτά με πολύ πιθανή την 3η θέση. 

Διλινάτα - Σάμη θα παλέψουν σκληρά για το τελευταίο, ενώ όλα μπορεί να κριθούν στο φινάλε και στο μεταξύ τους παιχνίδι στον Καραβόμυλο.

Όσο για τους Πρόννους, με πρόγραμμα βαρύ στη συνέχεια, μόνο μαθηματικά φαίνεται να έχουν ελπίδες.

Ας περιμένουμε λοιπόν μέχρι το φινάλε, γιατί εκεί φαίνεται ότι θα κριθεί η 4η ομάδα των playoffs, εκτός και αν η Εικοσιμία "αυτοκτονήσει", στο αυριανό παιχνίδι με την Πρόοδο, οπότε τότε θα μιλάμε για δύο θέσεις και όχι μία.

Τώρα όσον αφορά το ποιες ομάδες θα αποχαιρετήσουν τη "μεγάλη" κατηγορία, εκτός από ένα μεγάλο θαύμα φαίνεται ότι μία θα είναι ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, ο οποίος βρίσκεται ουραγός και δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση. Τέλος η "μάχη" θα δοθεί μεταξύ των Ιθακήσιων ομάδων, Οδυσσέα και Προόδου και στο μεταξύ τους παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής.

Αγωνία λοιπόν παντού και φυσικά υπομονή και αρκετή αναμονή.

Περισσότερο, την 14η αγωνιστική ξεχωρίζουν οι "μάχες" στα Μακρυώτικα μεταξύ Πυλαριακού - Ευγέρου και Πρόννων - Σάμης στο Δημοτικό Σκάλας.

Αγωνιστικά τώρα, το Σαββατοκύριακο 2-3/3/2024, θα διεξαχθούν συνολικά 5 παιχνίδια.

Τα 3 το Σάββατο 2/2 σε Ληξούρι - Αργοστόλι - Μακρυώτικα και τα υπόλοιπα 2 την Κυριακή 3/3 σε Αργοστόλι -Σκάλα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο 2-3-2024  ώρα:11:45

Δημοτικό Ληξουρίου "ΑΟ Παλληξουριακός"

Α.Ο. Παλληξουριακός - Π.Α.Ο. Οδυσσέας

Θωμάς

Βασίλης

Κωνσταντέλλος Κ.

Χαρίση Κ.

2.

Σάββατο 2-3-2024  ώρα:11:30

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Πρόοδος Ιθ.

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Μπαζάρογλου Π.

Τοττάκης Ζαρ.

3.

Σάββατο 2-3-2024  ώρα:15:15

Δημοτικό Μακρυωτίκων

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Π.Α.Ο. Εύγερος

Καραΐσκος

Απόστολος

Βουτσινάς Α.

Αβάζαρος Χρ.

4.

Κυριακή 3-3-2024  ώρα:15:15

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Διλινάτων

Βουτσινάς

Άγγελος

Πλαχούρας Στ.

Καραΐσκος Απ.


5.

Κυριακή 3-3-2024  ώρα:15:15

Δημοτικό Σκάλας

Α.Ο. Πρόννων - Α.Ο. Σάμης

Κατερέλος

Ελευθέριος

Αβάζαρος Χρ.

Μενεγάτος Ε.

         

Αναλυτικά η 16η αγωνιστική

         

Σάββατο  2/3/2024

Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας, με την 16η αγωνιστική και πολύ ενδιαφέροντα, όσο και κρίσιμα για για κάποιες ομάδες παιχνίδια, τόσο στη "μάχη" της παραμονής, όσο και σε αυτά της 4αδας για το καλύτερο πλασάρισμα! 

Μία αγωνιστική που στα περισσότερα παιχνίδια διακρίνουμε φαβορί!

Το Σάββατο λοιπόν 2/3 και ώρα 11 και 30 το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε ένα παιχνίδι θα το λέγαμε σημαντικό και για τις δύο ομάδες, η Εικοσιμία που "μάχεται" να διατηρήσει την 3η θέση, θα φιλοξενήσει την Πρόοδο Ιθάκης, η οποία παλεύει για την παραμονή της και θέλει μόνο νίκη ώστε να βάλει βάσεις για την 3η θέση, αλλά και να εξασφαλίσει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θέση στην τελική 4αδα.

Σίγουρα οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, απέναντι σε μία ομάδα που αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές απουσίες, όμως στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου θα αγωνιστεί για το καλύτερο. Άλλωστε δεν έχει να χάσει πολλά πράγματα, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, αφού κατά 99% η τύχη της όσον αφορά την παραμονή στους "μεγάλους", θα κριθεί την επόμενη αγωνιστική στο παιχνίδι επιβίωσης του Σταυρού, με αντίπαλο τον Οδυσσέα!

Οι "κυανόλευκοι" της Λειβαθούς, βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς, 4 πάνω από την διαχωριστική γραμμή της 4αδας με απολογισμό, 8 νίκες - 1 ισοπαλία και 6 ήττες σε 15 παιχνίδια (44-25 τέρματα) και βρίσκεται με το ένα πόδι στα playoffs.

Με τα ίδια παιχνίδια η Πρόοδος, βρίσκεται στην 9η, προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, -2 βαθμούς από την "κόκκινη" γραμμή του υποβιβασμού και τον Οδυσσέα, με απολογισμό 3 νίκες - 2 ισοπαλίες - 10 ήττες, 11 βαθμούς και 25-53 τέρματα.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το Σάββατο πρωί, περιμένουμε ένα παιχνίδι ανοικτό, επιθετικό, χωρίς σκοπιμότητες, τους γηπεδούχους φαβορί για το 9ο δικό τους φετινό τρίποντο και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να φανούν ανταγωνιστικοί, απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, αλλά και για το καλύτερο.

Στον α' γύρο οι φιλοξενούμενοι, σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, είχαν επιβληθεί στο Σταυρό, της αντιπάλου τους με σκορ 5-4.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Μπαζάρογλου και Χ. Τοττάκη.

         

Την ίδια ημέρα, λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 11 και 45' στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, σε ένα παιχνίδι που έχει φαβορί, ο πρωτοπόρος, αήττητος, με το απόλυτο 15Χ15 και ουσιαστικά με εξασφαλισμένη την πρωτιά της Α' φάσης του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας Παλληξουριακός, θα φιλοξενήσει τον Οδυσσέα Ιθάκης και στόχος των "ερυθρόλευκων" δεν μπορεί να είναι άλλος από το 16Χ16.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, που δίνουν τη δική τους "μάχη" για την παραμονή, στον Άγιο Αντώνη θα παραταχθούν για μία καλή παρουσία που θα τους δώσει καλή ψυχολογία για τον μεγάλο "τελικό" της επόμενης αγωνιστικής, εκεί που μπορεί να κριθούν τα πάντα κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά, όπως επίσης και την ανωτερότητα ενός ποιοτικού αντιπάλου!

Οι "ερυθρόλευκοι", όπως προαναφέραμε διατηρούν το αήττητο στις δύο φετινές διοργανώσεις και μέχρι τώρα στα 15 παιχνίδια που έχουν δώσει, έχουν το απόλυτο και ουσιαστικά εξασφαλισμένη την πρωτιά. 

Φυσικά, βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (45 βαθμούς - 82-4 τέρματα, ενώ διαθέτουν την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος)!

Οι "κιτρινόμαυροι" της Βόρειας Ιθάκης, με τα ίδια παιχνίδια βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 13 βαθμούς (4-1-10 / 19-47 τέρματα) και μόνο εξασφαλισμένοι δεν είναι σε ότι, έχει να κάνει με την παραμονή τους στη "μεγάλη" κατηγορία, αφού την πορεία τους παρακολουθεί διακριτικά η συντοπίτισσα Πρόοδος, -2 βαθμούς παρακάτω και την επόμενη Κυριακή καλούνται να λύσουν τις "διαφορές" τους.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη, αφού την προηγούμενη αγωνιστική, πέρασαν από την Ιθάκη και την Πρόοδο με σκορ 5-0.

Και οι φιλοξενούμενοι όμως, πήραν μια μεγάλη νίκη βαθμολογική ανάσα, από τη δυνατή Εύγερο στο Σταυρό, με σκορ 1-0.

Μία νίκη που τους έφερε και πάλι πάνω από την "κόκκινη" γραμμή και παράλληλα έδωσε πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον τους, 3 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Α' φάσης του πρωταθλήματος!

Οι δύο ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους για 2η φορά φέτος.

Συγκεκριμένα στο παιχνίδι του α' γύρου οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει εύκολα στο Δημοτικό Σταυρού με σκορ 0-6.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τον κ. Κ. Κωνσταντέλλο  και  την κα Κ. Χαρίση.

         

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα  της ίδιας ημέρας και ώρα 3 και 15 στα Μακρυώτικα, με ένα πολύ ενδιαφέρον βαθμολογικά, αλλά και αγωνιστικά παιχνίδι, ανάμεσα στον γηπεδούχο Πυλαριακό και την Εύγερο.

Ένα παιχνίδι, βαθμολογικά αδιάφορο για τους γηπεδούχους, όχι όμως αγωνιστικά, το οποίο "καίει" τους φιλοξενούμενους, που παίζουν το τελευταίο τους "χαρτί" στην υπόθεση 4αδας, αφού με ήττα το όνειρο χάνεται οριστικά.

Οι "κυανέρυθροι" της Πυλάρου με εξασφαλισμένη τη 2η θέση της τελικής κατάταξης, θα παραταχθούν με στόχο την 13η φετινή νίκη, δίνοντας συνέχεια στο σερί τους αλλά και στις πειστικές εμφανίσεις, που τους εδραιώσει στο 2ο σκαλοπάτι και στις καλύτερες φετινές ομάδες, βάσει της εικόνας τους στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και αποτελεσμάτων - θέσης!

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι στα Μακρυώτικα παίζοντας ουσιαστικά την τελευταία τους ευκαιρία για 4αδα, θα παραταχθούν μόνο για τη νίκη, θα τα παίξουν όλα για όλα και θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος.

Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από μία πολύ μεγάλη νίκη στο τοπικό της περιοχής, μέσα στον Καραβόμυλο επί της Σάμης 1-0.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν την ήττα στο Σταυρό από τον Οδυσσέα Ιθάκης με σκορ 1-0 και μαζί έχασαν πολύτιμο έδαφος για το στόχο!

Μετά από 15 αγωνιστικές, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό 12 νίκες - 1 ισοπαλία - 2 ήττες (37 βαθμούς και 41-21 τέρματα).

Οι φιλοξενούμενοι με τους ίδιους αγώνες, βρίσκονται εκτός 4αδας και συγκεκριμένα στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με απολογισμό 5 νίκες - 4 ισοπαλίες - 6 ήττες (19 βαθμούς / 25-25 τέρματα). 

Στα Μακρυώτικα το απόγευμα του Σαββάτου, περιμένουμε ένα αμφίρροπο ντέρμπι, ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα και τους γηπεδούχους να θέλουν το τρίποντο για το γόητρο, όπως και να εκμεταλλευθούν τον παράγοντα της δυνατής τους έδρας.

Από την άλλη, μία σοβαρή Εύγερος που παίζει τα ρέστα της, είναι ικανή για το αποτέλεσμα και θα παραταχθεί μόνο για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Στον α' γύρο οι δύο ομάδες στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Χρ. Αβάζαρο.

         

Κυριακή  3/3/2024

Η συνέχεια την Κυριακή 3/3. Αυτήν τη φορά στις 3 και 15 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με ακόμη ένα παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής και τον ουραγό Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς να φιλοξενεί τον Α.Ο. Διλινάτων, θέλοντας να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα παραμονής, κάτι αντικειμενικά πολύ δύσκολο, αφού μόνο με "θαύμα" μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Β' κατηγορία. 

Από την άλλη, οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Μία νίκη που θα τους διατηρήσει στην 4η θέση, ενώ με συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων, μπορεί ακόμη και να την φέρει πολύ κοντά, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Α' φάσης του πρωταθλήματος.

Σίγουρα, οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, όμως οι γηπεδούχοι θα παίξουν για την ομάδα τους και το γόητρο.

Οι "πράσινοι", την προηγούμενη αγωνιστική στο ίδιο γήπεδο, δέχθηκαν την ήττα με σκορ 5-0 από την Εικοσιμία, ενώ τα Διλινάτα επικράτησαν επίσης στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου των Πρόννων με σκορ 2-0.

Η ομάδα του Τ. Φωή, μετά από 15 αγωνιστικές έχει 1 νίκη - 2 ισοπαλίες και 12 ήττες και βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, με μόλις 5 βαθμούς (16-69 τέρματα).

Από την άλλη, η ομάδα του "μεγάλου" χωριού, με τους ίδιους αγώνες, βρίσκεται εντός 4αδας και συγκεκριμένα στην 4η θέση με 24 βαθμούς, 3 πάνω από την 5η Σάμη, με απολογισμό 7 νίκες - 3 ισοπαλίες - 5 ήττες (35-29 τέρματα) και φυσικά δεν την έχουν εξασφαλισμένη.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, την Κυριακή το απόγευμα περιμένουμε ένα επιθετικό παιχνίδι και τους τυπικά φιλοξενούμενους, φαβορί για το 8ο φετινό και ίσως κομβικό τρίποντο στη διοργάνωση.

Ένα τρίποντο το οποίο αν βοηθήσουν κάποια άλλα αποτελέσματα, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό, αφού θα βρεθούν μία ανάσα από την είσοδο τους στην τελική 4αδα.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Διλινάτων, θα συναντηθούν για 5η φορά φέτος.

Αρχικά στα παιχνίδια των ομίλων του τοπικού κυπέλλου, όπου η ομάδα του Γκ. Ρέτσι θα επικρατήσει και στα δύο με σκορ 3-1 και 5-2 αντίστοιχα.

Επίσης, στο παιχνίδι του α' γύρου είχαν πετύχει μία εύκολη νίκη με σκορ 6-1!

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Στ. Πλαχούρα και Απ. Καραΐσκο. 

         

Τέλος, την ίδια ώρα στο Δημοτικό Σκάλας, θα πέσει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής, με το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, μεταξύ του γηπεδούχου Α.Ο. Πρόννων και του πολύ αξιόλογου Α.Ο. Σάμης.

Ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες "καίγονται" για το τρίποντο. Οι μεν γηπεδούχοι για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην Α' κατηγορία (κάτι που θεωρείται τυπικό θέμα).

Και οι φιλοξενούμενοι όμως παίζουν τα ρέστα τους, ώστε να παραμείνουν "ζωντανοί" στο όνειρο της 4αδας και να λύσουν πιθανόν τις διαφορές τους, με τα Διλινάτα (αν μείνει αυτή η διαφορά μέχρι τέλους, θα χρειάζονται εκτός της νίκης και μία διαφορά δύο τερμάτων) στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα. Οι γηπεδούχοι 2-0 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου απο τον Α.Ο. Διλινάτων και οι φιλοξενούμενοι 1-0 στην έδρα τους στον Καραβόμυλο, από τον Πυλαριακό.

Οι "κιτρινοπράσινοι" μετά από 15 αγωνιστικές, βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς και απολογισμό 4 νίκες - 4 ισοπαλίες - 7 ήττες (17-32 τέρματα).

Οι φιλοξενούμενοι, με τα ίδια παιχνίδια έχουν απολογισμό 7 νίκες - 8 ήττες και βρίσκονται εκτός 4αδας. Συγκεκριμένα στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς, (31-30 τέρματα), -3 από την 4η ομάδα και τον Α.Ο. Διλινάτων,  ενώ θέλουν 3 νίκες σερί για να εξασφαλίσουν θέση στα playoffs.


Στο Δημοτικό Σκάλας, περιμένουμε ένα καλό, δυνατό, επιθετικό παιχνίδι με θέαμα, τους γηπεδούχους να ψάχνουν το τρίποντο που τους λείπει από τη μαθηματικά παραμονή τους και τους φιλοξενούμενους για τη διατήρηση του ονείρου της τελικής 4αδας!

Στον α' γύρο, οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει των αντιπάλων τους, στο Δημοτικό Καραβόμυλου με σκορ 2-0.

Διαιτητής ο κ. Ε. Κατερέλος με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Ελ. Μενεγάτο.

         

Η βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Βαθμ.

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

45

15

15

00

00

82 - 04

2.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

37

15

12

01

02

41 - 21

3.

Α.Ο. Εικοσιμίας

25

15

08

01

06

44 - 25

4.

Α.Ο. Διλινάτων

24

15

07

03

05

35 - 29

5.

Α.Ο. Σάμης

21

15

07

00

08

31 - 30

6.

Π.Α.Ο. Εύγερος

19

15

05

04

06

25 - 25

7.

Α.Ο. Πρόννων

16

15

04

04

07

17 - 32

8.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκ.

13

15

04

01

10

19 - 47

9.

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

11

15

03

02

10

25 - 53

10.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

05

15

01

02

12

16 - 69

         
Οι σκόρερ

Αναλυτικά ο πίνακας των 10 πρώτων κατά αλφαβητική σειρά 

της κατάταξης στην Α' κατηγορία

α/α

Ποδοσφαιριστής

Σωματείο

Τέρματα

1.

Μπράτι Μέλι

Α.Ο. Παλληξουριακός

22

2.

Αντωνάτος Ηλίας 

Α.Ο. Παλληξουριακός

18

3.

Γιαννάτος Αντώνης

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

14

4.

Φίλιππας Γεράσιμος

Α.Ο. Εικοσιμίας

11

5.

Χασάι Κέβιν

Α.Ο. Διλινάτων

11

6.

Κουμαριώτης Παναγιώτης

       Α.Π.Σ. Πυλαριακός

09

7.

Κουτσουβέλης Παναγιώτης

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.

09

8.

Ντουκάι Ντετάρ

Α.Ο. Εικοσιμίας

07

9.

Ηλιόπουλος Χάρης

   Α.Ο. Πρόοδος Ιθ.

06

10.

Καρασαββίδης Γιώργος

   Α.Ο. Σάμης

06

**  Ακολουθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές με 6 ή λιγότερα τέρματα

         

Η επόμενη (17η) εμβόλιμη αγωνιστική
(Τετάρτη 6/3/2024)

α/α

Ομάδες

1.

Α.Ο. Πρόοδος - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.

2.

Α.Ο. Σάμης - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

3.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Παλληξουριακός

4.

Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Πρόννων

5.

Α.Ο. Διλινάτων - Α.Ο. Εικοσιμίας

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου