Κυριακή, Ιανουαρίου 7

Συνέχισε το νικηφόρο σερί του ο Α.Ο. Σάμης.... 2-0 τους Πρόννους

 

Σήμερα Κυριακή 7/1/2024 το απόγευμα στο Δημοτικό Καραβόμυλου, έπεσε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας με το παιχνίδι, μεταξύ Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Πρόννων.

Οι γηπεδούχοι, θα μπουν με το "δεξί" στη νέα χρονιά και θα επικρατήσουν των αντιπάλων τους με σκορ 2-0.

Ήταν μια σημαντική νίκη για την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, η 4η συνεχόμενη που την διατηρεί στην 3η και πάλι θέση του βαθμολογικού πίνακα, μειώνοντας από τον δεύτερο Πυλαριακό στο -1 βαθμό.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι που σε κάθε παιχνίδι παρουσιάζονται και καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο και την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του, δημιούργησαν αρκετές καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία, έχασαν πέναλτι και σίγουρα πέτυχαν μια δίκαιη νίκη.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν τη νέα χρονιά, όπως άφησαν την προηγούμενη και έτσι θα δεχθούν την 3η ήττα τους στη διοργάνωση, μένοντας πίσω στη διεκδίκηση θέσης στη τελική 4αδα, ενώ παραμένουν χωρίς νίκη για 5 συνεχόμενες αγωνιστικές (3 ήττες – 2 ισοπαλίες)!!

Στο σημερινό παιχνίδι κατέβηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς, έδωσαν χώρο στον αντίπαλο και προσπαθούσαν να "χτυπήσουν" στην κόντρα.

Συμπερασματικά, στον Καραβόμυλο παρακολουθήσαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι και σίγουρα η νίκη των γηπεδούχων είναι δίκαιη.

Φάσεις και γκολ

Στο 35´ οι γηπεδούχοι θα σταθούν άτυχοι, με τον Καρασαββίδη, ο οποίος από πλάγια δεξιά να κάνει το σουτ και η μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού και να περνάει άουτ.

Το ημίχρονο τελικά θα ολοκληρωθεί χωρίς σκορ (0-0).

Με την έναρξη του δευτέρου, η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου θα αυξήσει την πίεση στην αντίπαλη εστία και στο 49’ θα κερδίσει πέναλτι.

Συγκεκριμένα, ο Καρασαββίδης θα ανατραπεί στην μεγάλη περιοχή από τον Ρασσιά, με τον διαιτητή να καταλογίζει την παράβαση.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος, με τον καταπληκτικό σήμερα Παπαβασιλείου, να αποκρούει την μπάλα.

Στο 61’ θα έχουμε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ο Καρασαββίδης θα βρεθεί στην μικρή περιοχή και με ωραίο συρτό σουτ, θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Στο 81’ ο Α.Ο.Σ. Θα πετύχει το 2-0 και θα βάλει τέλος στην αγωνία, όσον αφορά το νικητή στον Καραβόμυλο.

Ο Καρασαββίδης, με μια πολύ όμορφη κούρσα από αριστερά, θα περάσει όποιον βρει μπροστά του, θα κάνει την παράλληλη πάσα στην περιοχή και ο επερχόμενος νεαρός νεοαποκτηθείς Α. Αλυσανδράτος, με ψύχραιμο πλασέ στη κενή εστία, θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδα του.

Αυτό το 2-0 θα γράψει τον επίλογο στον Καραβόμυλο και τους γηπεδούχους να συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις, αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που δε τους πάει και πολύ καλά φέτος η σεζόν!

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Χρ. Αβάζαρο.

Συνθέσεις

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Μωραΐτης Κ., Σπυράτος (73' Αλυσανδράτος Α.), Ζησιμάτος (83' Ελμαζάι), Καραγιαννάκης, Καππάτος, Rexha (46' Φιλιππάτος), Κλαουδάτος, Μετάι, Δελαπόρτας (73' Βαλλάτος), Περιβολάρης, Καρασαββίδης (83' Διγαλέτος).

Α.Ο. Πρόννοι:(Κ. Στάβερης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Χ. (83' Κορκός), Ρώσσης, Κουρκουμέλης Σπ., Σιμωτάς (83' Τουμαζάτος), Τσοκαναρίδης, Κουρκουμέλης Αλ., Ζαπάντης, Ρασσιάς, Δημητράτος, Μπάμπης (83' Αλιάι).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου