Κυριακή, Ιανουαρίου 7

Επιστροφή στις νίκες για τα Διλινάτα.... 6-1 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Στο παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα Κυριακή 7/1/2024 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου για την 7η αγωνιστική της Α' κατηγορίας, ο Α.Ο. Διλινάτων τυπικά γηπεδούχος, θα πάρει μία σχετικά εύκολη νίκη με σκορ 6-1 απέναντι στον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και θα ανέβει από την 8η στην 5η θέση της κατάταξης, ισόβαθμος με Πρόννους - Εύγερο.

Μία σημαντική από βαθμολογικής άποψης νίκη, η οποία θα έρθει μετά από τρεις αγωνιστικές με  δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Η ομάδα του "μεγάλου" χωριού θα κάνει καλό ποδαρικό στο 2024 και εκτός των τριών βαθμών, θα κερδίσει και στην ψυχολογία.

Στο σημερινό παιχνίδι, όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα, οι τυπικά γηπεδούχοι θα είναι καλύτεροι, θα πάρουν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή και θα φτάσουν σε μία άνετη, όσο και δίκαιη νίκη την 2 στη φετινή περίοδο.

Οι "πράσινοι", προσπάθησαν για το καλύτερο, όμως με πολλές απουσίες ούτε και σήμερα κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και πλέον το όνειρο της παραμονής, αν δεν συνέλθουν άμεσα, πάει να χαθεί από νωρίς

Συμπερασματικά, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι.

Τα γκολ του αγώνα

Οι τυπικά γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 4' θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 1-0 με μακρινό δυνατό σουτ του Τανουσάι.

Μετά από 5' θα πετύχουν και το 2-0 με ωραίο πλασέ από δεξιά στην περιοχή του Σπανού, ο οποίος θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Παπαστεργίου και στα δίχτυα.

Στο 31' σκόρερ του 3-0 θα είναι ο Χασάι, ο οποίος μετά την κάθετη του Γεωργόπουλου, θα προλάβει την έξοδο του Παπαστεργίου, θα "τσιμπήσει" την μπάλα και θα την στείλει στα δίχτυα για 3η φορά στο παιχνίδι. 

Ο Πούλα στο 44' θα πετύχει το 4-0 μετά το γύρισμα του Τσιλιμιδού δεξιά στην περιοχή, όπου θα πλασάρει εύστοχα στην απέναντι γωνία τον Παπαστεργίου.

Αυτό θα είναι και το σκορ του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη, έπεσε ακόμη περισσότερο ο ρυθμός, ενώ δεν έλειψαν τα γκολ μιας και παρακολουθήσαμε ακόμη 3, δύο για τους γηπεδούχους και ένα για τους φιλοξενούμενους.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Τανουσάι θα κερδίσει το πέναλτι.

Εκτελεί εύστοχα ο Α. Πολλάτος για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας το σκορ στο 5-0.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, στο 71' θα καταφέρουν να μειώσουν το σκορ στο 5-1 με μια καταπληκτική ατομική ενέργεια του Noakes, ο οποίος θα αποφύγει δύο αντιπάλους, θα μπει στην περιοχή και θα πλασάρει έξυπνα τον Παγανία.

Το τελικό 6-1 θα πετύχει στο 78' ο Χασάι για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι, με ωραίο πλασέ από το ύψος περίπου του πέναλτι, μετά το γύρισμα της μπάλας από αριστερά του Ε. Καλαφάτη.

Έτσι, τα Διλινάτα θα μπούν με το δεξί στη νέα χρονιά, αντίθετα με τους "πράσινους" που πλέον κινδυνεύουν με υποβιβασμό, αν δεν συνέλθουν άμεσα, μιας και χρόνος δεν υπάρχει.

Διαιτητής ο κ. Ε. Κατερέλος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Μπαζάρογλου και Ν. Αντωνιάδης.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Διλινάτα:(Α. Ρέτσι), Παγανίας (45' Καπογιαννάτος), Πούλα, Τανουσάι, Τζωρτζάτος Δημ. (45' Πολλάτος Α.), Τσιλιμιδός (49' Κουράνης), Χασάι, Σπανός, Ζαμπαύτης, Καλαφάτης Ε., Γεωργόπουλος, Κουράνης Στ..

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου Veizaj (65' Βαρουξής), Ποιμενίδης, Πανταζής, Σακκάτος, Μούτσα (71' Κρητικός),  Ντότσι, Κότσι, Noakes, Ξενίδης (55' Dauti), Πάπα.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου