Παρασκευή, Ιανουαρίου 5

Επιτυχημένος ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ του 2ου Λυκείου Αργοστολίου (Φωτορεπορτάζ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 5/1 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου "Αντώνης Τρίτσης", ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ του 2ου Λυκείου Αργοστολίου, με συνδιοργανωτές τον δραστήριο Σύλλογο γονέων – κηδεμόνων και τους μαθητές του συγκεκριμένου Λυκείου.

Τα παιδιά είχαν δημιουργήσει δύο ομάδες και αγωνίστηκαν μεταξύ τους για έναν ιερό σκοπό, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι, όλοι μαζί μπορούμε. 

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Ειδικό Σχολείο Φαρακλάτων, αλλά και στο δικό τους.

Στο Κλειστό παραβρέθηκε αρκετός κόσμος, στηρίζοντας την προσπάθεια των διοργανωτών, ενώ στο παρκέ παρακολουθήσαμε όμορφο θέαμα και δικαίως τα παιδιά του 2ου Λυκείου Αργοστολίου, κέρδισαν το χειροκρότημα όλων.

Όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα, που στην περίπτωση μας δεν έχει καμία απολύτως σημασία, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ NBA και ισόπαλος 114 - 114.

Εμείς, να συγχαρούμε τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Αργοστολίου, τους μαθητές και όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην επιτυχία αυτού του ιερού σκοπού.

Καλή χρονιά σε όλους!

Παρακάτω φωτορεπορτάζ από το σημερινό φιλανθρωπικό αγώνα

Ευχαριστούμε τον Κεφαλονίτη και τον κ. Α. Δεμπόνο για την παραχώρηση





































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου