Τετάρτη, Ιανουαρίου 10

Γκολ και θέαμα από τον Παλληξουριακό 7-0 τον Πυλαριακό στον Άγιο Αντώνη στην επάνοδο Α. Καράι

Στο σημερινό παιχνίδι του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι, στα πλαίσια της 8ης εμβόλιμης αγωνιστικής, ο Παλληξουριακός δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα να προσθέσει ένα ακόμη τρίποντο στην πλούσια συλλογή του, αφού θα πάρει μία εύκολη νίκη με σκορ 7-0!

Έτσι θα διατηρήσει το απόλυτο, φτάνοντας το στο 8Χ8, αλλά και τη θέση του στην κορυφή, αυξάνοντας μάλιστα την διαφορά από την δεύτερη πλέον Σάμη στους +3 βαθμούς και όλα αυτά με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι "ερυθρόλευκοι", που έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και σήμερα, ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, διατήρησαν τον έλεγχο, είχαν την υπεροχή και με πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας, έφταναν επικίνδυνα στην αντίπαλη εστία, πετυχαίνοντας συνολικά 6 γκολ, ενώ χάθηκαν και ευκαιρίες για περισσότερα, μεταξύ των οποίων και 2 δοκάρια στο 20' και 27' με τον Αντ. Κορσιάνο.

Οι "κυανέρυθροι" στα 3 τελευταία παιχνίδια δεν μπορούν να βρουν ρυθμό, με αποτέλεσμα να μην δείχνουν ανταγωνιστικοί και σήμερα καθόλου απειλητικοί, απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Σίγουρα, είναι μία ήττα εντός προγράμματος, μιας και ο στόχος είναι η συμμετοχή στα playoffs με το καλύτερο δυνατόν πλασάρισμα, κάτι που στη συνέχεια μπορούν να τα καταφέρουν, αν φυσικά συνέλθουν άμεσα.

Συγκίνηση και ιδιαίτερη χαρά για όλη την οικογένεια του Παλληξουριακού, η επάνοδος στην αγωνιστική δράση του Αρμάντο Καράι, μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω τραυματισμού.

Ο Αρμαντο αγωνίστηκε βασικός και στο τέλος, όπως είναι φυσικό του αφιερώθηκε η σημερινή νίκη.

Τα γκολ του αγώνα

Οι "ερυθρόλευκοι" θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 στο 18' με κοντινή κεφαλιά του Ρεμούντη, στη σέντρα του Κ. Αντωνάτου και την απομάκρυνση του Δ. Καλλιβωκά.

Στο 31' θα αυξήσουν τη διαφορά στα δύο τέρματα, πετυχαίνοντας το 2-0 με κοντινό πλασέ του Κ. Αντωνάτου, με τον τελευταίο να εκμεταλλεύεται και την αμυντική αδράνεια, στο κόρνερ από δεξιά του Λυκούδη.

Αυτό το 0-2 χωρίζει τις δύο ομάδες στα πρώτα 45'. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι θα πετύχουν 5 ακόμη τέρματα και θα φτάσουν εύκολα στο τελικό 7-0!

Σε μια συνεργασία αφών Αντωνάτου στο 48' θα έρθει το 3-0 των γηπεδούχων.

Ο Κώστας, θα κάνει τη σέντρα από δεξιά και ο Ηλίας με μια καταπληκτική κεφαλιά, θα νικήσει τον Δ. Καλλιβωκά και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του.

Ο Γεωργάκης στο 70', μετά την εξαιρετική κάθετη του Κ. Αντωνάτου θα κατεβάσει την μπάλα στην περιοχή και αριστερά και με ένα υποδειγματικό πλασέ στην απέναντι γωνία, θα σημειώσει το 4-0 στο παιχνίδι.

Σειρά του Μπράτι στο 73' να μπει στους σκόρερ του αγώνα. Ο Κορσιάνος θα τον βρει έξυπνα στην περιοχή και αυτός με μια ωραία ενέργεια και διαγώνιο, συρτό σουτ θα πετύχει το 5-0.

Το 6-0 θα πετύχει στο 77' ο Αντ. Κορσιάνος με ωραία κεφαλιά στο β' δοκάρι, ύστερα από τη σέντρα από αριστερά του Γεωργάκη.

Το τελικό 7-0 θα διαμορφωθεί στο 89' με ένα πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ του Pacheco, που θα στείλει τη μπάλα στη δεξιά γωνία και στα δίχτυα του Δ. Καλλιβωκά.

Αυτή ήταν η 8η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, η οποία δείχνει ασταμάτητη, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του α' γύρου και δύσκολα στη συνέχεια, θα βρεθεί ομάδα να αμφισβητήσει την κυριαρχία της.

Ο Πυλαριακός, που παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες, παραμένει σε τρία διαδοχικά τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα χωρίς νίκη, με αποτέλεσμα να πέσει για πρώτη φορά φέτος στη 3η θέση του βαθμολογικού πινακα.

Διαιτητής ο κ. Ε. Κατερέλος με βοηθό τους κ.κ. Κ. Κωνσταντέλλο και I. Ζάβαλη (φίλαθλο).

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Πολυδωράτος, Καράι, Λυκούδης (46' Γεωργάκης), Κορσιάνος, Κουκοβίνος (60' Μπράτι), Αντωνάτος Ηλ. (Μπερκής), Xaxhxiaj, Αντωνάτος Κ., Ρεμούντης (60' Pacheco), Συριάτος (60' Ζάβαλης).

Πυλαριακός:(---), Δ. Καλλιβωκάς, Παπαδάτος, Κλειτογιάννης, Σταμούλης, Μανωλάτος, Δρακάτος, Rexha Α., Κουμαριώτης, Γιαννάτος, Καλλιβωκάς Γ., Σινάι Μ. (46' Παπαλεξάτος).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου