Τετάρτη, Ιανουαρίου 10

Χωρίς σκορ στη Σκάλα Πρόννοι - Εύγερος....... "Χ"αμένοι και οι δύο (Εικόνες)

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Σκάλας στα πλαίσια της 8ης εμβόλιμης αγωνιστικής, Πρόννοι – Εύγερος θα τα "μοιραστούν" όλα, αφού θα αναδειχθούν ισόπαλοι χωρίς σκορ.

Το παιχνίδι παίχθηκε κυρίως στη δύναμη και περισσότερο στο κέντρο με τις δύο ομάδες στημένες να προφυλάξουν τις εστίες τους και έτοιμες να βρουν την ευκαιρία να χτυπήσουν στην αντεπίθεση, κάτι που δεν κατάφεραν και σε αυτό διακρίθηκαν μόνο οι άμυνες, αφού οι επιθέσεις των δύο ομάδων "κόλλησαν" στο "0"!

Οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες, με κυριότερες μία για κάθε αντίπαλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα έχουν και ένα δοκάρι στο 14' σε σουτ του Μόκα από αριστερά.

Γενικά ο επιθετικός της ομάδας των Φαρακλάτων σήμερα στάθηκε άτυχος, αφού μετά από 15' θα αποχωρήσει τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο.

Συμπερασματικά να πούμε ότι αυτό το 0-0, κρίνεται δίκαιο, ανεξάρτητα αν εξυπηρετεί ή όχι τους στόχους γηπεδούχων – φιλοξενούμενων.

Διαιτητής ο κ. Π. Μπαζάρογλου με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Αλ. Κουρκουμέλη (φίλαθλο).

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Πρόννοι:(Κ. Στάβερης), Παπαβασιλείου, Γιαννάκης (46' Σιμωτάς), Ρώσσης (60' Κουρκουμέλης Κ.), Κουρκουμέλης Σπ. (80' Κατσιλίδης), Τσοκαναρίδης, Ρασσιάς, Δημητράτος, Μπάμπης, Μακρυνώρης, Τσάκος, Παπαδημητρόπουλος.

Π.Α.Ο. Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Πετεινάτος, Λασκαράτος, Αδηλίνης, Κολιγνιάτης, Παπαναστασάτος Ν., Βαγγελάτος, Μόκας (30' λ.τ. Θεοδωρόπουλος), Μπούζος (80' Papa Α.), Ακριστινέι (75' Πολλάκης Γ.), Σταματέλος, Ντεντλάλα.

Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι














Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου