Κυριακή, Ιανουαρίου 14

Εντός έδρας ήττα στις λεπτομέρειες για το αντρικό του Α.Σ. Κεφαλληνιακού (Φωτορεπορτάζ)

Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια του με τελική και δίκαιη νικήτρια την ομάδα του Προφήτη Ηλία, διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου για το πρωτάθλημα Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η. και την 13η αγωνιστική του.

Οι παίκτες του coach Κωστίδη ξεκίνησαν δυνατά στο ματς όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σιγά σιγά να προσπεράσουν στο σκορ κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενοι με 4 πόντους.

Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να γυρίσουν το παιχνίδι αλλά κάποιες λάθος επιλογές σε κρίσιμα σημεία να τους στοιχίζουν τελικά.

Στην τελευταία επίθεση η ομάδα του Α.Σ. Κεφαλληνιακού είχε την ευκαιρία να κλέψει τη νίκη αλλά το σουτ τριών πόντων του Αντωνάτου βρήκε "σίδερο".

Επόμενο παιχνίδι για το αντρικό την Κυριακή 21/1 εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο Διαγόρα Βραχνείκων στην εκκίνηση του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Δεκάλεπτα: 15-13, 11-17, 13-15, 18-14

Τελικό σκορ: 57-59

Διαιτητές: Κουτσαντώνης - Σταθόπουλος

Α.Σ. Κεφαλληνιακός:(Κωστίδης), Αντωνάτος 23 (3), Γαρμπής Χρηστάτος, Βασιλάτος 3 (1), Τιμοθεάτος 12 (2), Θεοδωράτος 2, Δρακονταειδής, Κουνάδης, Τραυλός 2, Μουίκης 7, Λαμπρογιώτας, Παπαδάτος 8.

Α.Π.Σ. Προφήτης Ηλίας:(Κοτσώνης), Χριστόπουλος 5, Μπούμπουλης 4 (1), Λεοντίου 10 (2), Νίκος 3 (1), Ζαρίφης 9 (2), Αγγιούς, Καρατζαφέρης 14, Μπουντουράσας 14 (1), Παίσιος,

Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι

























Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου