Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28

Η Pre game των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2019-2020


Το Σάββατο 29/2/2020 η συνέχεια της 1ης  αγωνιστικής των playoffs  του  τοπικού πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2019-2020
Με τον δεύτερο αγώνα του προγράμματος της 1ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος, συνεχίζεται το Σάββατο 29/2 η ποδοσφαιρική δράση στα γήπεδα της Β’ Κατηγορίας, με την διεξαγωγή του εναπομείναντα αγώνα του προγράμματος.
Συγκεκριμένα είναι το ντέρμπι το οποίο θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Σκάλας, μεταξύ Ηρακλή Πρόννων – Οδυσσέα Ιθάκης στις 11:30 το πρωί.
Το αγωνιστικό και προπάντων το βαθμολογικό του ενδιαφέρον είναι τεράστιο, μετά την εκτός έδρας νίκη της Ερύσσου επί της Α.Ε.Κ., που έφερε τα πάνω – κάτω και τις τέσσερις ομάδες να ξεκινούν από την αρχή.
Μένει να δούμε και αυτό το παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου, ίσως διαμορφώσει κάποια νέα εικόνα.
         
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
Σάββατο  29-2-2020   ώρα:11:30
Δημοτικό Σκάλας
Ηρακλής Πρόννων – Οδυσσέας Ιθάκης
Αντωνιάδης
Νεόφυτος
Μενεγάτος Ε.
Θωμάς Β.
         
Σάββατο 29/2/2020
Με το εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι στο Δημοτικό Σκάλας, το Σάββατο στις 11:30 το πρωί, μεταξύ Ηρακλή Πρόννων - Οδυσσέα Ιθάκης ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας.
Είναι ο δεύτερος αγώνας του προγράμματος μετά από αυτόν της Α.Ε.Κ. με την Έρυσσο και τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ομάδας της βόρειας Κεφαλονιάς στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 1-2.
Ένα αποτέλεσμα που ανατρέπει σχεδόν τα πάντα και πλέον όλες οι ομάδες ξεκινούν από την αρχή.
Οι γηπεδούχοι, μετά το εκρηκτικό τους ξεκίνημα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, λίγο πριν την ολοκλήρωση του θα δεχθούν δύο πολύ βαριές ήττες με αποτέλεσμα να χρειαστούν μια σπουδαία νίκη στις Βασιλικάδες, ώστε να κατακτήσουν την 2η θέση στην τελική κατάταξη και τα κατάφεραν.
Θα είναι ο συγκεκριμένος μια επανεκκίνηση για την ομάδα του Σπ. Τζωρτζάτου, ώστε να επανέλθει στους αρχικούς στόχους, ρυθμούς και εμφανίσεις; Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα δείξει!
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, μετά το πολύ κακό αρχικό τους ξεκίνημα, έχασαν σημαντικούς βαθμούς, που δεν έπρεπε να χαθούν και μαζί μια θέση που θα τους έδινε βαθμούς σε αυτή την σειρά, αφού η 4η που τελικά κατέκτησαν δεν δίνει κάποιον και έτσι μπήκαν σε αυτή με «0»!
Όπως έχει διαμορφωθεί η υπάρχουσα κατάσταση, σίγουρα η νίκη είναι κομβική και για τις δύο ομάδες.
Αν οι γηπεδούχοι είναι οι τυχεροί, τότε θα βρεθούν στην κορυφή φτάνοντας τους 5 βαθμούς και θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο στη «μεγάλη» κατηγορία, ενώ σε περίπτωση ήττας η συνέχεια θα είναι δύσκολη.
Τα ίδια πάνω – κάτω ισχύουν και για τους φιλοξενούμενους, που στο τέλος δείχνουν αρκετά έτοιμοι, αφού με νίκη θα έχουν πλησιάσουν την κορυφή και τους πρωτοπόρους στον -1 βαθμό και όλα θα είναι ανοικτά στη συνέχεια. Με ήττα θα κάνουν πολύ δύσκολη την κατάσταση, σε ότι έχει να κάνει με την άνοδο τους.
Σίγουρα, στην Σκάλα περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες και όλα να είναι ανοικτά στο κάθε αποτέλεσμα.
Στα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες είχαν από μία νίκη στην έδρα τους.
Ο Ηρακλής στα Τζαννάτα με σκορ 3-2 και ο Οδυσσέας στον Σταυρό με σκορ 5-0!!
          
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθμ.
1.
Α.Ο. Ερύσσου
1
1
0
0
2 - 1
4
2.
Α.Ε. Κράνης
1
0
0
1
1 - 2
4
3.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
0
0
0
0
0 - 0
2
4.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
0
0
0
0
0 - 0
0
         
Η επόμενη αγωνιστική
2η playoffs - 7/3/2020
α/α
Ομάδες
1.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης – Α.Ε. Κράνης
2.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων – Α.Ο. Ερύσσου
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου