Τρίτη, Φεβρουαρίου 18

Η Pre game της 1ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2019-2020


Αύριο Τετάρτη 19/2/2020 θα έχουμε πρεμιέρα στα playoffs τοπικού πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2019-2020
Με τον έναν από τους δύο αγώνες του προγράμματος της 1ης αγωνιστικής και των playoffs του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας, ξεκινάνε την Τετάρτη 19/2 οι δύο από τις τέσσερις ομάδες τη "μάχη" της ανόδου.
Θα διεξαχθεί στις 4 το απόγευμα, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με το σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στην Α.Ε.Κ. και την Έρυσσο.
Το άλλο παιχνίδι της της αγωνιστικής, ανάμεσα στον Ηρακλή Πρόννων και τον Οδυσσέα Ιθάκης, έχει αναβληθεί και θα διεξαχθεί το Σάββατο 29/2 στο Δημοτικό Σκάλας.
         
Αναλυτικά το πρόγραμμα 
Τετάρτη  19-2-2020   ώρα:16:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α. Ε. Κράνης - Α.Ο. Ερύσσου
Οι διαιτητές δεν έχουν ανακοινωθεί από την διοργανώτρια.
         
Τετάρτη 19/2/2020
Με το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, αύριο το απόγευμα στις 4 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ανάμεσα στην Α.Ε.Κ. και την Έρυσσο, ανοίγει η αυλαία των playoffs του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας.
Πρεμιέρα λοιπόν για τις δύο από τις τέσσερις ομάδες, μιας και το άλλο παιχνίδι μεταξύ Ηρακλή Πρόννων - Οδυσσέα Ιθάκης θα διεξαχθεί το Σάββατο 29/2 στο Δημοτικό Σκάλας.
Οι γηπεδούχοι, με το απόλυτο πλεονέκτημα που τους έδωσε η πρωτιά της κανονικής περιόδου και τους +4 βαθμούς, θέλουν να μπουν με το δεξί στην διαδικασία που θα βγάλει τον πρωταθλητή και θα δώσει δύο εισιτήρια για τη μεγάλη κατηγορία.
Μια κατηγορία γνωστή από την πολύ επιτυχημένη παρουσία τους, για τους "κιτρινόμαυρους". Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι θέλουν να γράψουν ιστορία με την πρώτη συμμετοχή τους στους "μεγάλους" και όπως είναι γνωστό συμμετέχουν στην διαδικασία με τον +1 βαθμό που τους δίνει η 3η θέση της κανονικής διάρκειας. 
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, που τερμάτισε αήττητη στην κανονική περίοδο, θα παραταχθεί απέναντι στον δυνατό αντίπαλο της με μοναδικό στόχο τη νίκη και το απαραίτητο τρίποντο.
Από την άλλη, αυτή των αδελφών Καππάτου, μπορεί να μην είναι το φαβορί, όμως στο Αργοστόλι θα κατέβει για μια ανταγωνιστική παρουσία, αλλά και ένα καλό αποτέλεσμα.
Περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ανοικτό με δύναμη και πάθος.
Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, όμως θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια το ίδιο δυνατά και θέλει να παραμείνει στην διεκδίκηση της ανόδου.

Στα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, αρχικά στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο "Στ. Βασιλάτος ήρθε ισόπαλη με σκορ 0-0, ενώ στο ίδιο γήπεδο στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου πήρε τη νίκη με σκορ 3-0!!
          
Η βαθμολογία που ακολουθεί 
τις 4 ομάδες στα playoffs
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
1.
Α.Ε. Κράνης
4
2.
Α.Ο. Ηρκαλής Πρόννων
2
3
Α.Ο. Ερύσσου
1
4.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
0
         
Η επόμενη αγωνιστική
2η playoffs - 7/3/2020
α/α
Ομάδες
1.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης – Α.Ε. Κράνης
2.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων – Α.Ο. Ερύσσου
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου