Κυριακή, Φεβρουαρίου 23

Διασκέδαση - κέφι και πολύ χορός στο αποψινό πάρτι μασκέ της Εικοσιμίας (Εικόνες)


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Αποκριάτικο πάρτι μασκέ του Α.Ο. Εικοσιμίας, σήμερα το βράδυ στο Compass Cafe, στην παραλία Αργοστολίου.
Ήταν ένα αξέχαστο βράδυ, με πολύ χορό, διασκέδαση και φυσικά μεταμφιέσεις και πολλά πειράγματα.
Την παράσταση έκλεψαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που έδειξαν ότι, εκτός από «μαέστροι» της μπάλας, το ίδιο καλά τα καταφέρνουν στο χορό και στη διασκέδαση όσο λίγοι, αλλά και να μεταδίδουν τη «λάμψη» τους, στους εκλεκτούς προσκεκλημένους τους, που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το Compass cafe για χάρη τους.
Το κλίμα ήταν τέλειο, οικογενειακό και το κέφι, όσο πέρναγε η ώρα, έπιανε «κόκκινο», με τη συμμετοχή του καταπληκτικού dj Νικόλα Κόρμαλη, ενός ακόμη παιδιού της ομάδας.
Σήμερα το βράδυ, τα παιδιά της Εικοσιμίας μας χάρισαν μια καταπληκτική, μια αλησμόνητη βραδιά, όπως μόνο αυτοί ξέρουν να δημιουργούν με το κέφι, το χαμόγελο και την ευγένεια τους.
Σίγουρα, φέτος στην Εικοσιμία κάτι έχει αλλάξει και σε αυτό μεγάλη είναι η συμμετοχή του προέδρου της κ. Αντώνη Χαραλαμπέλη, ο οποίος με κάθε τρόπο βρίσκεται δίπλα στα παιδιά, δίπλα στη μεγάλη οικογένεια της Εικοσιμίας!
Παρόντες στη μεγάλη βραδιά, σύσσωμη η ομάδα και το τεχνικό επιτελείο, όπως φυσικά και η Διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο της.
Επίσης, στο Compass cafe, παραβρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του την ομάδα από την Λειβαθώ και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμης Βαλσαμής.
Και του χρόνου παιδιά και του χρόνου Εικοσιμία με υγεία και επιτυχίες!
Το γλέντι φυσικά συνεχίζεται........
Παρακάτω εικόνες από την βραδιά της Εικοσιμίας







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου