Κυριακή, Φεβρουαρίου 23

Ν.Ε.Ο.Λ. - Ηλυσιακός 79-58 στο ντέρμπι: Νάτοι.... Νάτοι..... οι Πρωταθλητές


Ένας φοβερός Ν.Ε.Ο.Λ., πριν από λίγο σε ένα κατάμεστο Κλειστό Ληξουρίου, στο ντέρμπι των πρωτοπόρων του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, διέλυσε τον Ηλυσιακό με τον πίνακα στο τέλος να γράφει το επιβλητικό 79-58 και την ομάδα της Κεφαλονιάς να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον όμιλο, απαλλαγμένη από την παρουσία του σημερινού της αντιπάλου.
Η ομάδα του Μάρκου Τζουγανάτου μπήκε πολύ δυνατά στο παρκέ και με μια επιβλητική παρουσία έδωσε με το «καλημέρα», ρόλο κομπάρσου στον μέχρι εκείνη τη στιγμή, ισόβαθμο του αντίπαλο.
Μεγάλη δύναμη της, η παρουσία του κόσμου από όλη την Κεφαλονιά, που στήριξε δυναμικά και με τον καλύτερο τρόπο τους πρωτοπόρους.
Πραγματικά μια φοβερή ατμόσφαιρα και στο τέλος παίκτες και τεχνικό επιτελείο ανταπέδωσαν με τον γνωστό χαιρετισμό αυτή την σπουδαία συμπαράσταση.
Τώρα, όσον αφορά το ντέρμπι (;), η ομάδα μας παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα.
Στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν σαρωτική σε άμυνα και επίθεση και έκανε ότι ήθελε στο παρκέ, με ηγέτη έναν καταπληκτικό Πολίτη, χωρίς φυσικά να υστερήσουν τα υπόλοιπα παιδιά και το έκλεισε με σκορ 26-10, βάζοντας παράλληλα γερές βάσεις για ένα μεγάλο «ροζ» Φ.Α..
Στο δεύτερο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν κάπως το σκορ, μειώνοντας την διαφορά των -16 πόντων του πρώτου στους -13 (18-21) και να ολοκληρωθεί το ημίχρονο 44-31.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο τρίτο δεκάλεπτο, κάτι η διαφορά, κάτι ο εφησυχασμός, θα φέρει μια ισορροπία στο σκορ 12-12 και έτσι θα κλείσει 56-43 για την ομάδα μας, διατηρώντας την διαφορά των 13 πόντων του ημιχρόνου.
Στο τέταρτο και τελευταίο, ο Ν.Ε.Ο.Λ. ανέβασε και πάλι στροφές και με ένα σκορ δεκαλέπτου 23-15, θα ολοκληρώσει το παιχνίδι με μια άνετη, όσο και δίκαιη νίκη με τελικό σκορ στο ταμπλό 79-58!!
Με το σφύριγμα της λήξης παίκτες και τεχνική ηγεσία θα γνωρίσουν μοναδική αποθέωση από τους φίλους της ομάδας, τραγουδώντας δυνατά το… Νάτοι…… Νάτοι…… οι πρωταθλητές και πολύ καλά έκαναν, αφού αυτός ο Ν.Ε.Ο.Λ. είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα.
Συγχαρητήρια σε όλους!
Τα δεκάλεπτα: 26-10, 44-31, 56-43, 79-58
Διαιτητές:Ρίζος – Νάστος

ΝΕΟΛ (Τζουγανάτος): Αντωνάτος Γ. 16 (1), Ιωάννου 8 (2), Αντωνάτος Η., Τρυφωνόπουλος 2, Ρεκουνιώτης 8, Πολίτης 35 (6), Θεοδωράκος 10 (3), Λαμπρόπουλος, Πορτελάνος.
Ηλυσιακός (Καυκής-Λιτόπουλος): Γραμματίκας 11 (2), Κελαϊδής 5, Μπινιάκου 4, Κοτσόπουλος 11, Πλευράκης, Οουντίτζο 1, Πατσαντζόπουλος, Ταταράκης 2, Μπάζιος, Ετζιάκα 10, Παντζούρης 14 (1).









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου