Τρίτη, Φεβρουαρίου 18

Η Pre game των αυριανών τελευταίων επαναληπτικών προημιτελικών του τοπικού κυπέλλου


Την Τετάρτη 19/2 συνεχίζονται και ολοκληρώνονται οι επαναληπτικοί αγώνες για τα προημιτελικά του τοπικού κυπέλλου με τα δύο τελευταία παιχνίδια της σειράς
Συνέχεια λοιπόν του τοπικού κυπέλλου αύριο Τετάρτη 19/2, με τους δύο τελευταίους, επαναληπτικούς αγώνες του προγράμματος της σειράς των προημιτελικών.
Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν στο Ληξούρι και στον Καραβόμυλο.
Στο ένα παιχνίδι στον Καραβόμυλο, υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και  ο Πυλαριακός καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-2 του πρώτου αγώνα, απέναντι στην Εικοσιμία.
Στο άλλο στο Ληξούρι, θα έχει μικρότερο ενδιαφέρον, αφού ο Παλληξουριακός, μετά το υπέρ του 1-2 στο πρώτο παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, επί του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση του στα ημιτελικά.
Να αναφέρουμε εδώ ότι, Διλινάτα και Φωκάτα έχουν προκριθεί ήδη στους "4" της διοργάνωσης.
Οι διαιτητές δεν έχουν ανακοινωθεί από την διοργανώτρια.
        
Αναλυτικά τα παιχνίδια 
α/α
Αγώνας
1.
Τετάρτη   19-2-2020   ώρα:  15:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Α.Ο. Παλληξουριακός - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
2.
Τετάρτη   19-2-2020   ώρα:  15:00
Δημοτικό Καραβόμυλου
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Εικοσιμίας
        
Τετάρτη  19/2



Με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, συνεχίζεται το τοπικό κύπελλο αύριο Τετάρτη 19/2 στις 3 το απόγευμα στον Καραβόμυλο και είναι ο επαναληπτικός μεταξύ Πυλαριακού – Εικοσιμίας.
Ένα παιχνίδι που το αποτέλεσμα του Δ.Α.Κ. και εκείνο το 2-1 αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.
Ένα αποτέλεσμα αρκετά πονηρό που και οι δύο ομάδες θέλουν να εκμεταλλευθούν.
Οι μεν γηπεδούχοι να πετύχουν το «χρυσό» γκολ της πρόκρισης στους «4» της διοργάνωσης ή τέλος πάντων νίκη με την διαφορά τερμάτων που θα χρειαστεί. 
Οι δε φιλοξενούμενοι που παίζουν για δύο αποτέλεσμα (δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι καλό ή κακό) θέλουν την πρόκριση που θα τους δώσει το εισιτήριο για τη συνέχεια και την υλοποίηση των φετινών στόχων τους.
Για να το καταφέρει αυτό, θα χρειαστεί τουλάχιστον να μην χάσει ή αν δεν το καταφέρει αυτό, να μείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης με μια υπέρ της διαφορά τερμάτων.
Σίγουρα δεν είναι εύκολο για καμία από τις δύο ομάδες το παιχνίδι και πολύ περισσότερο για την Εικοσιμία που έχει μια πολύ άσχημη εμπειρία στο ίδιο γήπεδο, με τον ίδιο αντίπαλο και μια 7αρα σε παιχνίδι του ομίλου.
Φυσικά και δεν μπορεί κανείς να πιστεύει ότι υπάρχει ή μπορεί να γίνει σύγκριση ανάμεσα σε αυτά τα παιχνίδια.
Οι αντίπαλοι φέτος, θα συναντηθούν για 6η φορά. 3 για το κύπελλο και 2 για το πρωτάθλημα και σίγουρα γνωρίζονται αρκετά καλά μεταξύ τους, όπου οι φιλοξενούμενοι μετρούν 4 νίκες, έναντι μία των γηπεδούχων.
Για τη φάση των ομίλων είχαν από μια νίκη. Η Εικοσιμία 3-0 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και ο Πυλαριακός 7-1, όπως προαναφέραμε στον Καραβόμυλο.
Τις άλλες δύο για το πρωτάθλημα, η Εικοσιμία είχε περάσει από τον Καραβόμυλο με σκορ 3-0 και στο Αργοστόλι με  με 3-1. 
Τέλος στην τελευταία τους συνάντηση στον πρώτο προημιτελικό και πάλι είχαν πάρει τη νίκη σκορ 2-1.
Περιμένουμε ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις, πλούσιο σε θέαμα, φάσεις, πάθος, δύναμη και σίγουρα ανοικτό, αφού οι γηπεδούχοι είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν το γκολ, κάτι σίγουρα επικίνδυνο απέναντι σε μια πολύ έμπειρη ομάδα, που θα προσπαθήσει να διαφυλάξει κατ’ αρχήν το 2-1 του πρώτου αγώνα και στη συνέχεια να χτυπήσει στα αδύνατα σημεία του τον αντίπαλου ή καλύτερα στα κενά που μπορεί να υπάρξουν στην πίεση και στο ανέβασμα των γηπεδούχων για την ανατροπή!
            
Την ίδια ώρα, στο Δημοτικό Αγίου Αντωνίου για την ίδια διοργάνωση, ο Παλληξουριακός φιλοξενεί τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, στη ρεβάνς το 1-2 του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου πριν 15 μέρες.
Ένα παιχνίδι που σύμφωνα με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά και τη δυναμικότητα των δύο ομάδων, χρήζει την ομάδα του Ληξουριού ικανή για να πάρει το εισιτήριο που οδηγεί τους  «4» της διοργάνωσης και στα ημιτελικά.
Οι «ερυθρόλευκοι», πιο ποιοτικοί και παίζοντας στην έδρα τους, θέλουν όχι μόνο πρόκριση, αλλά κυρίως καλή εμφάνιση και μια νίκη, για ψυχολογικούς λόγους και αυτός θα είναι ο στόχος τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Από την άλλη, οι «πράσινοι» γνωρίζουν πολύ καλά ότι, δεν είναι το φαβορί στο παιχνίδι και θα επιδιώξουν μια καλή και ανταγωνιστική εμφάνιση, απέναντι στο μεγάλο τους αντίπαλο.
Στον Άγιο Αντώνη, αύριο το απόγευμα περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες, όπως προαναφέραμε τους γηπεδούχους φαβορί, όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά για ακόμη μία νίκη, στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Στον πρώτο προημιτελικό του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, όπως προαναφέραμε οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με σκορ 2-1.
Όμως, οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλη μια φορά φέτος για το πρωτάθλημα, με την ομάδα του Ηλ. Ζερβού να επικρατεί με σκορ 2-0 στον Άγιο Αντώνη.
               
Η συνέχεια με τους ημιτελικούς οι οποίοι 
θα ορισθούν μετά την κλήρωση των "4" 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου