Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28

Εκτός έδρας ήττα του Κεφαλληνιακού.... Παρελθόν από τον πάγκο του ο Α. Δαμκαλής

Αποτέλεσμα εικόνας για κεφαλληνιακός 2013

Ο Κεφαλληνιακός ταξίδεψε την Κυριακή 23/02 στον Πύργο όπου αντιμετώπισε τον τοπικό Ίφιτο και γνώρισε την ήττα με σκορ 83-61.
Με τον Αποστόλη Δαμκαλή να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ανδρικής ομάδας, η ομάδα μας ταξίδεψε με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιώργο Αντωνάτο ο οποίος είχε στη διάθεση του 8 παίδες-εφήβους και μοναδικό ενήλικα τον Μιχάλη Κόμη.
Όλα τα παιδιά μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι, οι άμυνες ήταν δυνατές και από τις 2 πλευρές και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες με σκορ 34-34.
Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το 1ο μέχρι και τα μισά της 3ης περιόδου. 

Σε αυτό το σημείο είχαμε την ατυχία να τραυματιστεί ο Φάνης Ντούβαλης στο γόνατο μετά από αντιαθλητικό φάουλ που δέχθηκε με αποτέλεσμα να στερηθούμε των υπηρεσιών του για το υπόλοιπο του αγώνα.
Κάπου εκεί οι δυνάμεις των παιδιών εξαντλήθηκαν, κυριολεκτικά τα είχαν δώσει όλα μηδενός εξαιρουμένου και η διαφορά ξέφυγε, κάνοντας το 4ο δεκάλεπτο να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.
Δεκάλεπτα: 23-18, 11-16, 26-13, 23-16
Τελικό σκορ: 83-61
Ίφιτος Πύργου (Μπακόπουλος): Σιδηροκαστρίτης, Βακαλόπουλος 11 (1), Λόλας 2, Κουσιαφές 2, Δημητρόπουλος 2, Αναγνωστόπουλος Α. 18 (1), Ρούτσης, Μπακόπουλος 13 (1), Αναγνωστόπουλος Β. 11, Κουτάρης 15, Τσεκούρας 9.
ΚΑΟ (Αντωνάτος): Ζαπάντης 3 (1), Καγκάδης, Δρακάτος 5 (1), Κόμης 13 (2), Χαλκιάς 8 (1), Μουρελάτος 14 (3), Ντούβαλης 17 (4), Κουταβάς, Αγιανδρίτης 1.
Διαιτητές: Αδαμόπουλος - Φωτόπουλος
Η διοίκηση της ομάδας αποδέχθηκε την παραίτηση του τον coach  Δαμκαλή και τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσπάθεια του στο αντρικό τμήμα, η οποία ήταν εξαιρετικά θετική.

Σε μια πολύ ιδιαίτερη και ατυχή χρονιά για το σωματείο μετά τον τραυματισμό το coach Isakovits, οι στόχοι της ομάδας ήταν ξεκάθαροι και συγκεκριμένοι απ' την αρχή της χρονιάς σε παίκτες και προπονητές.

Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου