Δευτέρα, Φεβρουαρίου 24

Νικητής στο τοπικό ο Πυλαριακός 2-0 την Σάμη


Σήμερα το μεσημέρι, στο Δημοτικό γήπεδο Καραβόμυλου, διεξήχθη η αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο Πυλαριακό και τον Α.Ο. Σάμης.
Ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για το γόητρο.
Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε του «γηπεδούχους» να επικρατούν στο τοπικό ντέρμπι με 2-0 και να εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία.
Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι, με αρκετές μονομαχίες κυρίως στον χώρο του κέντρου.
Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ
Μόλις στο 5’ ο Πυλαριακός θα πετύχει γκολ με τον Γιαννάτο, όμως θα ακυρωθεί από τον διαιτητή κ. Ε. Μενεγάτο για επιθετικό φάουλ πάνω στον Περιβολάρη στην αρχή της φάσης.
Στο 19’ θα έχουμε το 1-0 για την ομάδα του Κ. Βιτωράτου. 
Συγκεκριμένα θα γίνει μια μακρινή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και εκεί ο Φάντης κερδίζοντας τον Ζησιμάτο, στην μεταξύ τους μονομαχία, με ωραίο διαγώνιο σουτ θα ανοίξει το σκορ.
Στο 37’ μάλιστα θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους, πετυχαίνοντας και το 2-0.
Ο Γιαννάτος, θα βρεθεί μόνος με τον τερματοφύλακα Κ. Μωραΐτη, το πλασέ του θα στείλει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας της Σάμης και στην επαναφορά σε κενή εστία θα την στείλει στα δίχτυα.
Στο 42’ ο Κορσιάνος θα χάσει μια τεράστια ευκαιρία να μειώσει το σκορ.
Ο Trifi θα περάσει όποιον βρει μπροστά του από αριστερά, και θα κάνει την παράλληλη πάσα στον επιθετικό των τυπικά φιλοξενούμενων, αλλά αυτός σε κενή εστία, θα στείλει την ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φλαμιάτου.
Αυτό το 2-0 θα είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Με την έναρξη του δεύτερου, η Σάμη θα προσπαθήσει να πιέσει, χωρίς ωστόσο να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα του Πυλαριακού.
Στο 49’ ο Ζαχαράτος θα βρεθεί μόνος με τον Φλαμιάτο και τον τελευταίο να βγαίνει νικητής από αυτή τη "μονομαχία".
Στο 67’ θα έχουμε ένα ωραίο σουτ του Φάντη, αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από την εστία του Κ. Μωραΐτη.
Στο 80’ σε μια σέντρα - σουτ, από αριστερά για τον Πυλαριακό του Ποταμιάνου, η μπάλα θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι του Κ. Μωραΐτη.
Από εκεί πέρα και μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα δεν θα έχουμε κάποια μεγάλη φάση στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να παραμείνει τελικό αυτό το 2-0 του πρώτου 45λεπτου!
Για τον Πυλαριακό ήταν μια νίκη γοήτρου, παραμονής και μαθηματικά στην κατηγορία, αλλά και διεκδίκησης μιας, καλύτερης θέσης στην τελική κατάταξη, ενώ η Σάμη έχασε ένα παιχνίδι που σίγουρα ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, όμως έχασε και πολλές από τις ελπίδες της για ένα καλύτερο τελικό πλασάρισμα και έπεσε στην 7η θέση.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς την κα Μ. Μάστορα και τον κ. Ν. Βουτσινάς (φίλαθλος).
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Φλαμιάτος, Τουλάτος (53’ Μάστορας), Κλειτογιάννης, Μιχαλάτος, Rexha, Γιαννάτος (48’ Saliaj), Θωμαΐδης (89’ Δημητρίου), Σταμούλης, Ποταμιάνος, Πάπα Α., Φάντης (89’ Αλυσανδράτος Σπ.).
Σάμη:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μωραΐτης Κ., Παπαδημάτος, Πολυχρονάτος, Βιτωράτος Κ., Περιβολάρης, Μωραΐτης Ν. (70’ Καψογιώργης), Ζησιμάτος, Μετάι (60’ Καππάτος), Ζαχαράτος (75’ Σοφιανός), Κορσιάνος (55’ Ι. Αμούργης), Τρίφι.
** Οι παραπάνω φώτο είναι από το παιχνίδι του α' γύρου
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
                                                        του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου