Δευτέρα, Φεβρουαρίου 17

Ευχαριστήρια επιστολή από την Γ.Ε. Κεφαλληνιας


Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας διοργάνωσε τη «Γιορτή του Στίβου», στο δημοτικό στάδιο Αργοστολίου, με παιδικούς αγώνες, βραβεύσεις αθλητών και  κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.  
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με άριστες καιρικές συνθήκες και με μεγάλη συμμετοχή παιδιών που αγωνίστηκαν σε δρόμους ταχύτητας και εμποδίων, στα άλματα σε μήκος και σε ύψος και στη σφαιροβολία. Ξεχωριστή στιγμή ήταν ο «αγώνας 80 μ. σούπερ ηρώων», με τους μασκοφόρους δρομείς να δίνουν καρναβαλική νότα στην εκδήλωση.
Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς, κ. Σταύρος Τραυλός, ο υπεύθυνος αθλητισμού της ΚΕΔΗΚΕ κ. Δημήτρης Κουμαριώτης, και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ, κ. Θέμης Βαλσαμής, οι οποίοι έκαναν τις βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα το 2019. 
Η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης: 
Την ΚΕΔΗΚΕ για την παραχώρηση και τη φροντίδα της εγκατάστασης. 
Τον μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης, κ. Αντώνη Βινιέρη και την εταιρεία Vinieris Real Estate, που πρόσφερε τα νέα μπλουζάκια στα παιδιά της ΓΕΚ. 
Τον φούρνο «Καλούρης» στα Βλαχάτα για τις βασιλόπιτες και το XL Store για τις δωροεπιταγές που αντιστοιχούσαν στα φλουριά.  
Τη Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας, αντιπροσωπεία της οποίας επένδυσε μουσικά την τελετή των βραβεύσεων. 
Τον Dj Angel V, Άγγελο Βουτσινά, τον γιατρό των αγώνων κ. Θανάση Ψαρρά, τη νηπιαγωγό κ. Νικολέττα Μπίρμπα, τον υπάλληλο του σταδίου κ. Άγγελο Νεόφυτο και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στο στήσιμο και στη διεκπεραίωση των αγωνισμάτων. 
Τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση. Τους ευχαριστούμε θερμά για τις πανέμορφες φωτογραφίες και τα καλά τους λόγια. 
Και τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που συμμετείχαν και στους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους που στήριξαν με το χειροκρότημα τους τις προσπάθειες όλων των μικρών μας αθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου