Τετάρτη, Φεβρουαρίου 19

Όλα από την αρχή στην Β' κατηγορία....... Μεγάλο διπλό για την Έρυσσο 1-2 την Α.Ε.Κ. (Εικόνες)


Νίκη πρωτιάς για την Έρυσσο, που έκανε την έκπληξη, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, απέναντι στην μέχρι εκείνη τη στιγμή, αήττητη και πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας και μάλιστα στην πρεμιέρα των playoffs.
Η ομάδα των αδελφών Καππάτου, θα κάνει καλό ποδαρικό με μια πολύ σημαντική νίκη και σκορ 2-1!
Σε γενικές γραμμές, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ιδιαίτερα στο β’ μέρος και τους φιλοξενούμενους σωστά στημένους αμυντικά να χτυπούν στην κόντρα και να κάνουν την ζημιά δύο φορές στην αντίπαλο τους.
Η εξέλιξη αυτή αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση ανόδου και πλέον όλα είναι ανοικτά και όλες οι ομάδες ξεκινούν από την αρχή, έχοντας δικαίωμα στο όνειρο, την κούπα και την άνοδο δύο εξ’ αυτών στη «μεγάλη» κατηγορία.
Φάσεις και γκολ
Οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο σκορ με την συμπλήρωση 9’ στο παιχνίδι.
Ο Τασιούλης εκτελεί το φάουλ στην περιοχή, ο Καλαντία δεν συγκρατεί την μπάλα που φτάνει στον Κουτρουμάνη και ο τελευταίος, με κοντινή προβολή θα την στείλει στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 21’ όμως, οι φιλοξενούμενοι θα φέρουν το ματς στα ίσια και στο 1-1, όταν ο Παλικισιάνος από αριστερά, θα βγάλει την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι για τον Sula και αυτός με ψύχραιμο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Άννινου για την ισοφάριση.
Στο 38’ οι «κιτρινόμαυροι» θα σταθούν άτυχοι, αφού η μπάλα στην γυριστή κεφαλιά του Π. Μπαλάσκα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Στεφανάτου, θα σταματήσει στο δοκάρι του Σιμάτου
Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου και συγκεκριμένα στο 44’, με ένα ωραίο διαγώνιο σουτ από αριστερά του Παλικισιάνου, στο απέναντι «Γ» της εστίας του Άννινου, η ομάδα από την Έρυσσο θα πάρει το προβάδισμα στο σκορ 1-2.
Ένα γκολ που στη συνέχεια θα αποδειχθεί από «χρυσάφι», μιας και θα είναι το νικητήριο για τους φιλοξενούμενους.
Στην επανάληψη, η Α.Ε.Κ. πίεσε για την ισοφάριση ή την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε, αφού έχασε και πέναλτι.
Στο 65’ θα υπάρξουν διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων, ύστερα από την ακύρωση ενός γκολ για οφσάιντ.
Τέλος, στο 85’ ο κ. Θωμάς βλέπει σπρώξιμο του Καββαδία στην περιοχή της Ερύσσου στον Ε. Βειζάι και υποδεικνύει πέναλτι, μέσα σε διαμαρτυρίες, αυτή την φορά από την πλευρά των φιλοξενούμενων.
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Π. Μπαλάσκας και ο Σιμάτος με μια μεγάλη επέμβαση, αποκρούει το σουτ του νεαρού ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κ. και κρατάει για την ομάδα του ένα πολύ μεγάλο τρίποντο, αφού μέχρι τη λήξη δεν άλλαξε αυτό το 1-2.
Μια μεγάλη λοιπόν νίκη για τους φιλοξενούμενους, που βάζει φωτιά στα playoffs και τους δίνει το δικαίωμα, από σήμερα να απολαμβάνουν την κορυφή, ισόβαθμοι της σημερινής τους αντιπάλου με 4 βαθμούς.
Για τους γηπεδούχους, σίγουρα ήταν μια ήττα εκτός προγράμματος και πλέον θα χρειαστούν άμεσα βαθμούς στη συνέχεια.
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ. Α. Καρλή και την κα Ι. Δούλου.
Οι συνθέσεις
Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Μπαλάσκας Β. (46’ Χειμπέια), Τασιούλης (75’ Μανωλάτος), Στεφανάτος, Χριστόπουλος, Τσουραμάνης, Μπαλάσκας Π., Veizaj Α. (46’ Κιριάι), Τσάκος, Κουτρουμάνης, Βειζάι Ε.
Έρυσσος:(Δ.-Σ. Καπάτος), Καλάντια (14’ Σιμάτος), Βασιλάτος, Κουγιανός, Καββαδίας Ν., Παπαδόπουλος, Κάκιας, Ρεπούσης, Καππάτος Διον., Sula , Παλικισιάνος, Γερολυμάτος (87’ Καββαδίας Γ.).
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου