Τετάρτη, Φεβρουαρίου 19

Με δύο νίκες στα ημιτελικά η Εικοσιμία..... 6-1 στον Καραβόμυλο τον Πυλαριακό


Με το εισιτήριο της πρόκρισης και τη συμμετοχή της στην 4αδα του τοπικού κυπέλλου, επέστρεψε από τον Καραβόμυλο η Εικοσιμία, όπου σήμερα το απόγευμα στον επαναληπτικό της διοργάνωσης, επικράτησε και πάλι του Πυλαριακού με σκορ 6-1!
Η ομάδα της Λειβαθούς καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα προσπάθησε, έβαλε την μπάλα κάτω και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο πήρε από την αρχή το πάνω χέρι στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Φλαμιάτου, να πετυχαίνει έξι τέρματα και να δημιουργεί κάποιες καλές φάσεις για περισσότερα.
Οι γηπεδούχοι ήταν σίγουρο, ότι θα πουλούσαν ακριβά το «τομάρι» τους για την πρόκριση και αυτό συνέβη στο παιχνίδι, ανεξάρτητα από αυτό το 1-6.
Πάλεψαν για την ανατροπή και την έκπληξη, είχαν τις ευκαιρίες τους, δεν κλείστηκαν ποτέ, όμως έπεσαν σε μια πολύ καλή και αποφασιστική Εικοσιμία, που ήθελε όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και τη νίκη, συνδυάζοντας και τα δύο με καλό ποδόσφαιρο, όπως προαναφέραμε.
Σε γενικές τώρα γραμμές, στον Καραβόμυλο παρακολουθήσαμε ένα ωραίο παιχνίδι, με καλό θέαμα, πάθος και δύναμη, την Εικοσιμία καλύτερη και πιο παραγωγική, τελικά να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά και τους «4» του θεσμού.
Τα γκολ του αγώνα
Οι φάσεις στο παιχνίδι ήταν πάρα πολλές και απλά θα αναφερθούμε στα 7 τέρματα του, αλλά και σε ένα δοκάρι που είχαν οι φιλοξενούμενοι.
Στο 7’ ο Λογκόνης θα βρει στην περιοχή και αριστερά τον Βιτωράτο και αυτός με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ θα στείλει την μπάλα πάνω από τον Φλαμιάτο και στη συνέχεια στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα του για το 0-1.
Ένα γκολ που επέδρασε καταλυτικά στην ψυχολογία των δυο ομάδων, θετικά για τους φιλοξενούμενους και αρνητικά για τους γηπεδούχους και κατά πολύ έκρινε την εξέλιξη του παιχνιδιού.
Άτυχος θα σταθεί ο Αντ. Κορσιάνος στο 20’, όταν θα πιάσει την κοντινή γυριστή κεφαλιά, μετά την σέντρα του Κονόμη από αριστερά και η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 37’ οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά θα «καθαρίσουν» με την πρόκριση όταν θα πετύχουν το 0-2, ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Λογκόνη.
Το πέναλτι κέρδισε ο καλύτερος σήμερα παίκτης του αγώνα Γ. Μινέτος, από τον Τουλάτο.
Αυτό το 0-2 θα είναι σκορ ημιχρόνου στον Καραβόμυλο και σίγουρα την πρόκριση εξασφαλισμένη για την ομάδα της Λειβαθούς.
Στην επανάληψη και στο πρώτο 10λεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 51’ θα μειώσουν σε 1-2, με τον Φάντη να πλασάρει στην κενή εστία, μετά το σουτ του Rexha και την κόντρα της μπάλας σε σώμα αμυνόμενου.
Όμως η απάντηση των «κυανόλευκων» θα είναι άμεση, αφού στο 53’ ο Αντ. Κορσιάνος από το ύψος της μικρής περιοχής, με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση, μετά την σέντρα από δεξιά του Μινέτου, θα πετύχει το 1-3!
Διαμαρτυρίες για πέναλτι από τους γηπεδούχους στο 57’ σε ένα μαρκάρισμα του Κ. Κουμαριώτη πάνω στον Φάντη, όμως πολύ κοντά στην φάση ο διαιτητής κ. Βουτσινάς θα δώσει συνέχεια στο παιχνίδι.
Νέο πέναλτι για την ομάδα του Άκη Τσιμάρα στο 70’ και πάλι από τον Τουλάτο, αυτή την φορά πάνω στον Βιτωράτο.
Εκτελεί ο Κ. Κουμαριώτης που είναι εύστοχος και ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 1-4.
Ο Αντ. Κορσιάνος στο 82’, θα είναι ο σκόρερ του δεύτερου προσωπικού του τέρμα και το 1-5 στο παιχνίδι με κοντινό πλασέ, ύστερα από την ωραία συνεργασία Μινέτου – Καμπανού και πάσα του μικρού από αριστερά στον σκόρερ.
Τέλος στο 88’ ο Βιτωράτος θα πετύχει και αυτός το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και το τελικό 1-6 της Εικοσιμίας, με ψηλοκρεμαστό πλασέ στην έξοδο του Φλαμιάτου, μετά την καταπληκτική πάσα του Μπούσι στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων.
Έτσι, με τη λήξη η Εικοσιμία θα πανηγυρίσει μια άνετη νίκη και μαζί την πρόκριση της στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 
Από την άλλη για τον Πυλαριακό, αυτός ο αγώνας θα είναι ο τελευταίος φετινός στη διοργάνωση και σίγουρα μόνο απογοητευμένος δεν μπορεί να είναι, αφού πάλεψε και με το παραπάνω σε όλη του την πορεία του και έκανε καταπληκτικά παιχνίδια σε αυτή την διαδρομή του.
Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τον κ. Δ. Γάτσιο και την κα Μ. Μάστορα.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Φλαμιάτος, Τουλάτος (71’ Μινέτος), Κλειτογιάννης, Μιχαλάτος (68’ Δημητρίου), Rexha, Γιαννάτος (68’ Φούκας), Siliaj (55’ Μάστορας), Σταμούλης, Ποταμιάνος, Πάπα Α., Φάντης.
Εικοσιμία:(Α. Τσιμάρας), Κουστουμπάρδης, Κουμαριώτης, Μινέτος, Χρίστο (71’ Μπελτσώνιας), Λογκόνης, Αποστολάτος (55’ Κουμαριώτης Λ.), Κορσιάνος, Μπούσι, Κονόμη (55’ Τζάκης), Κούρτι (77’ Καμπανός), Βιτωράτος.
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου