Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24

Φιλικό 1-0 τα Φωκάτα τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

 

Στα πλαίσια της προετοιμασίας τους και μετά τα προβλήματα που δημιούργησε ο κυκλώνας «Ιανός», Φωκάτα – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, αγωνίστηκαν μεταξύ τους σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Οι προπονητές Γκ. Ρέτσι και Τ. Φωής αντίστοιχα, χρησιμοποίησαν όσους ποδοσφαιριστές είχαν στη διάθεση τους και δοκίμασαν διάφορα σχήματα και τακτικές, προκειμένου να διαπιστώσουν την αγωνιστική ετοιμότητα των ομάδων τους.
Σε γενικές γραμμές, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, είχαμε ένα μέτριο αγωνιστικά παιχνίδι και για την ιστορία νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Λακήθρας με σκορ 1-0.
Από αύριο, οι δύο ομάδες θα επανέλθουν σε ρυθμούς προετοιμασίας, ενώ θα ακολουθήσουν και κάποια φιλικά παιχνίδια, ώστε να συγκροτηθεί ο βασικός κορμός με τον οποίο θα τρέξουν οι ομάδες τους, στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, αρχικά στους ομίλους του κυπέλλου, που αν δεν πάρει άλλη αναβολή, οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να κάνουν πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο 10-11/10-2020 και στη συνέχεια στη διοργάνωση του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας!
Το γκολ του αγώνα
Το μοναδικό τέρμα της φιλικής αυτής συνάντησης θα πετύχει ο Χρ. Φωκάς με ωραία κεφαλιά, μετά το κόρνερ του Π. Κουμαριώτη.
Συνθέσεις
Φωκάτα:(Γκ. Ρέτσι), Κομπορόζος, Φωκάς Ε., Φωκάς Χρ., Μουκάι, Μπουγάς, Μάλσι, Μπόνγκο, Τοζάι Ερ., Σπανός, Μπάμπης Γ., Ζαμπάυτης, Λεσάι, Πούλας, Τούρλας, Τοζάι Κρ., Μερτίκας, Τριανταφύλλης, Μεσοροπιάν.
Π.Α.Ο. Κεφ-νιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Ντεράι, Βανδώρος, Γασπαρινάτος, Καλαφάτης Ε., Κορσιάνος, Μαρινάκης, Noakes, Πάπα κλ., Ρέτσα, Walker, Τζωρτζάτος, Φωής, Χαραλαμπόγλου, Κώστογλου.

Παρακάτω εικόνες από το σημερινό παιχνίδι































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου