Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20

Βαδίζει σε σωστό δρόμο... Ανταγωνιστικός στην Κάτω Αχαγιά ο Παλληξουριακός παρά την ήττα από την Αχαϊκή με σκορ 4-2

Την ευκαιρία να διαπιστώσουν την αγωνιστική, ατομική και ομαδική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους, είχαν σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Κάτω Αχαγιάς, Αλ. Γαβριλόπουλος και Ηλίας Ζερβός, προπονητές Αχαϊκής και Παλληξουριακού αντίστοιχα.
Για τους «ερυθρόλευκους» της Κεφαλονιάς, το σημερινό παιχνίδι απέναντι στα «καναρίνια» της Κάτω Αχαγιάς, ήταν το δεύτερο συνεχόμενο, εκτός έδρας και μάλιστα πολύ δυνατό φιλικό! Έδειξαν καλά στοιχεία και παρά το 4-2 κινούνται σε σωστό δρόμο. 
Η Αχαϊκή στο σημερινό παιχνίδι της Κάτω Αχαγιάς
Αχαϊκή – Παλληξουριακός παρουσίασαν ωραίο θέαμα σε ένα παιχνίδι "χορταστικό" με έξι γκολ και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο ενόψει των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον 9ο όμιλο, που κάνει πρεμιέρα την 11η Οκτωβρίου και στον οποίο συμμετέχουν οι δύο παραπάνω ομάδες.
Οι γηπεδούχοι, πήραν τελικά τη φιλική νίκη με σκορ 4-2, χωρίς φυσικά αυτό να είναι το ζητούμενο, ενώ η ομάδα της Κεφαλονιάς, παρά την πολύ καλή της παρουσία θα δεχθεί την ήττα, παρότι θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι καλύτερο από αυτή τη φιλική αναμέτρηση, μιας και δέχθηκε τα δύο από τα τέσσερα γκολ των γηπεδούχων στο τελευταίο 10λεπτο, είχε δύο δοκάρια με τον Μπράτι και αρκετές σημαντικές ευκαιρίες, ενώ μέχρι τότε ήταν άκρως ανταγωνιστική, απέναντι σε μία ομάδα ιδιαίτερα ενισχυμένη φέτος μεταγραφικά.
Οι δύο προπονητές δοκίμασαν αρκετά σχήματα και τακτικές, ενώ χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεση τους και λογικά θα πρέπει να έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία τους.
Τα γκολ του αγώνα
Το 0-1 για τους φιλοξενούμενους θα πετύχει με ωραία απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, εκτός περιοχής ο Αλ. Λυκούδης για να προηγηθεί έτσι στο σκορ ο Παλληξουριακός.
Ο Σουρανής στο 30’ θα ισοφαρίσει σε 1-1 για τους γηπεδούχους 
Αυτό το 1-1 θα είναι και το σκορ για το πρώτο μισό του φιλικού στην Κάτω Αχαγιά.
Στο δεύτερο 45λεπτο και συγκεκριμένα στο 65’ τα «καναρίνια» από την Κάτω Αχαγιά θα προηγηθούν στο σκορ 2-1 με σκόρερ αυτή την φορά τον Παπαδόπουλο.
Ο Α.Ο. Παλληξουριακός στο σημερινό παιχνίδι
Οι πολλές αλλαγές στη συνέχεια χάλασαν τον ρυθμό των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να δεχθούν το 3-1 στο 80’ με τον Λίπι και το 4-1 στο 85’  με τον Ντούβλη από τους "κιτρινόμαυρους".
Ο Γερ. Βουκελάτος στο 90’ θα μειώσει στο τελικό 4-2 με πολύ ωραία απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ.
Διαιτητής ο κ. Ε. Σαφαρίκας με βοηθούς τους κ.κ. Π. Ζούλη και Ι. Κουτσοχέρα από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας.
Συνθέσεις
Αχαϊκή:(Αλ. Γαβριλόπουλος), Καραμανλής, Κούσουλας, Μπουρδέκας, Χούσα, Στανής, Παπαδόπουλος, Φονσέκα, Ουίλσον, Μπακάλης, Πυρρής, Σουρανής.
Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Μωραΐτης (60’, Παπαδόπουλος) Σιμωτάς (82’, Μαρούλης) Νεστερένκο (75’, Μαυροειδής) Λουλούδας (75’, Πολυδωράτος) Χατζιάι (55’, Μπερναλής) Κουκοβίνος (75’, Γασπαρής) Καράι Λυκούδης (60’, Μουρελάτος) Μπράτι Βουκελάτος Μακρίδης (60’, Βιτωράτος)
Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον εξαίρετο φίλο δημοσιογράφο από την Αχαγιά, Παναγιώτη Μάλλιο για την βοήθεια του στο σημερινό ρεπορτάζ.
Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου