Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από την Εικοσιμία για τους πληγέντες συμπατριώτες μας


Ο Α.Ο. Εικοσιμίας σας κάνει γνωστό ότι, συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να παραδοθούν στους πληγέντες από τον πρόσφατο Μεσογειακό κυκλώνα συμπατριώτες μας, οι οποίοι και  χρίζουν άμεσης ανάγκης.

Όποιος λοιπόν επιθυμεί να συνδράμει στην προσπάθεια μας παρακαλείται να επικοινωνήσει με τους παρακάτω υπεύθυνους στα τηλέφωνα:

6942081033 Αντώνης Χαραλαμπέλης

6949141659 Κώστας Κουμαριώτης

Τόπος παράδοσης: Φούρνος "Τρίτη Γενιά" Αντώνη Χαραλαμπέλη στα Λυκιαρδοπουλάτα δίπλα στην Πυροσβεστική και στο πρατήριο επίσης "Τρίτη Γενιά" παραλιακή δίπλα στην Δ.Ε.Η.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί από σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 25/9 το απόγευμα.

Τα είδη που υπάρχει μεγάλη ανάγκη είναι Νερό, είδη ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων, τρόφιμα μακράς διάρκειας (όσπρια-κονσέρβες-μακαρόνια-γάλα εβαπορέ-ζάχαρη-λάδι-καφές-δημητριακά, είδη προσωπικής υγιεινής (οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν, αφρόλουτρα, σφουγγάρια, χαρτιά υγείας), είδη καθαρισμού (καθαριστικά τζαμιών – πατώματος, χλωρίνη, υγρά πιάτων).

Με αίσθημα φιλίας και αλληλεγγύης στους πληγέντες συνάνθρωπους μας, καλούμε τον λαό της Κεφαλονιάς να βοηθήσει με τον τρόπο που δύναται ο καθένας, ώστε να νιώσουν και οι άνθρωποι αυτοί, ότι δεν είναι μόνοι τους, σε μια στιγμή που έχασαν τις περιουσίες τους από αυτή την πρωτόγνωρη για τα τοπικά δεδομένα καταιγίδα, ελαφρύνοντας παράλληλα τον πόνο τους!

Από τον Α.Ο. Εικοσιμίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου