Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27

Αστέρας - Εθνοφρουρός 3-0 σε σημερινό φιλικό παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (Εικόνες)

Το πρώτο του φιλικό ενόψει της προετοιμασίας του για τη νέα περίοδο, έδωσε σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Εθνοφρουρός με αντίπαλο τον Αστέρα Ληξουρίου.
Ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο προπονητές, δοκίμασαν διάφορα συστήματα και τακτικές, με σκοπό να δουν τις αδυναμίες των ομάδων τους, που σίγουρα φέτος θα έχουν δύσκολο έργο σε τοπικό κύπελλο και πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι, φάνηκε ότι θα χρειαστούν ακόμη αρκετή δουλειά με στόχο να είναι έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις τους, στις δύο παραπάνω διοργανώσεις.
Για τους φιλοξενούμενους που θα συμμετέχουν ξανά μετά από πολλά χρόνια στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα, έδειξαν να είναι καλύτεροι και σίγουρα πιο έτοιμοι αγωνιστικά.
Το παιχνίδι τελικά ολοκληρώθηκε με νίκη υπέρ του Αστέρα και σκορ 3-0, με τα τρία τέρματα να επιτυγχάνονται στο πρώτο 45λεπτο!
Μια νίκη που δίνει ψυχολογική και μόνο ανάσα για τη συνέχεια.
Τα γκολ του αγώνα
Ο Αραβαντινός με καταπληκτική κάθετη πάσα θα βρει τον Δημητρίου στην περιοχή μόνο απέναντι από τον Κάπο, τον οποίο θα πλασάρει εύστοχα για το 0-1.
Γρήγορα θα έρθει και το 0-2, αφού ο Γαβαλάς θα βγάλει στην σέντρα στην περιοχή για τον Δημ. Αναλυτή και τον τελευταίο να πιάνει ένα καταπληκτικό σουτ στην κίνηση που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.
Το 0-3 για τους φιλοξενούμενους θα πετύχει ο Γαβαλάς με κοντινό πλασέ, αφού προηγουμένως βγήκε κερδισμένος από τις κόντρες των αμυντικών.
Διαιτητής ο κ. Νεοφ. Αντωνιάδης
Οι συνθέσεις
Εθνοφρουρός:(Ι. Δρακάτος), Κάπο, Θωμάτος, θεοτοκάτος, Γεωργόπουλος, Χατζηνικολάου, Χρυσανθακόπουλος, Χατζάι, Καραντινός-Νεόφυτος, Βουργέντης, Στεφανάτος, Μπονάς, Τσόκας, Μακρινόρης, Χατζής, Μινέτος, Τουλουμανίδης.

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Ρενάτο, Γαβαλάς, Σιμωτάς, Σινάι Ζ., Αναλυτής Δημ., Μπορλώτος, Σπυράτος, Λιάτος, Σινάι Αλ., Χασανάι, Κούτσης, Κατσαΐτης, Μαρούλης, Διονυσάτος, Αραβαντινός, Κατερέλος, Δημητρίου, Δελαπόρτας, Κοντογιαννάτος, Σιεμπάρι.

Να πούμε εδώ ότι αμέσως μετά ο Αστέρας έπαιξε ένα ακόμη 30λεπτο προπονητικό διπλό με την ομάδα της Α.Ε.Κ. το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1.

Παρακάτω εικόνες από το σημερινό παιχνίδι



















































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου