Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25

Κ.Ο.Α.: Οι εγγραφές ξεκίνησαν...... Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να αρχίσετε το τένις

 

ΤΕΝΙΣ : ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΘΛΗΜΑ

Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να αρχίσετε το τένις

Ελάτε να γνωριστούμε, να κάνετε δωρεάν τα πρώτα μαθήματα εσείς ή το παιδί σας, έτσι ώστε να έχετε μια πρώτη επαφή με το άθλημα και να αποφασίσετε αν θέλετε να συνεχίσετε. Ο όμιλος  διαθέτει 4 καταρτισμένους προπονητές και σας παρέχει κ όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να ξεκινήσετε.

Το τένις είναι το ασφαλέστερο άθλημα για την περίοδο του κορωναιού σύμφωνα με έρευνα την οποία πραγματοποίησε το Πολυτεχνείο του Τορίνου για την ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Είναι ένα άθλημα που διεξάγεται αποκλειστικά σε ανοιχτό χώρο και αποτελείται από μικρές ομάδες εκμάθησης.

Στον Κ.Ο.Α. με απόλυτη ευθύνη τηρούμε πιστά όλους τους κανόνες ασφαλείας για τη διασφάλιση της υγείας των  αθλούμενων και προσφέρουμε νέα τμήματα αρχαρίων για όλες τις ηλικίες.

Γιατί να ξεκινήσει τένις το παιδί σας.

Είναι ένα σπορ που το παιδί μαθαίνει από μικρή ηλικία να έχει αυτοέλεγχο και αυτοσυγκέντρωση.. Κι αυτά γιατί το τένις απαιτεί υψηλό βαθμό δημιουργικότητας, παρατηρητικότητας, πειθαρχίας, συγκέντρωσης και καλής σωματικής κατάστασης. Μεταξύ άλλων επιτυγχάνεται η κινητική ανάπτυξη και ο σωστός νευρομυϊκός συντονισμός Επίσης στο τένις η ευγενή άμιλλα και η σωστή συμπεριφορά είναι δεδομένα και όχι ζητούμενα.  Τέλος είναι ένα σπορ που παίζεται από όλες τις ηλικίες. Έτσι αν το παιδί σας το αγαπήσει μπορεί να συνεχίσει να αθλείται για όλη του τη ζωή.

Εκτός της μηνιαίας συνδρομής, που είναι όμοια με αυτή των άλλων αθλημάτων, το υπόλοιπο κόστος είναι μηδενικό καθώς όλος ο εξοπλισμός για τα παιδιά παρέχεται από τον Όμιλο.

Τμήματα mini tennis για παιδιά 4-6 και 6-9 ετών.
Σε ολιγομελή τμήματα που να ταιριάζουν με τις ανάγκες τους τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά του τένις  και να χτίσουν σωστές βάσεις για το τενιστικό τους μέλλον
·   Mini tennis Level 1
Τα μικρότερα παιδιά ξεκινούν  με παιχνίδια και ειδικά τμήματα εκμάθησης 
Τα μικρότερα παιδιά ξεκινούν  με παιχνίδια και ειδικά τμήματα εκμάθησης mini tennis Με τη μορφή παιχνιδιού διασκεδάζουν και μαθαίνουν με έμμεσο τρόπο τα βασικά χτυπήματα του τένις.  
·   Mini tennis Level 2
Τα παιδιά βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αρχίζουν να κάνουν ανταλλαγές μεταξύ τους και προετοιμάζονται για την ομαλή ένταξή τους στα κανονικού μεγέθους 
Τα παιδιά βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αρχίζουν να κάνουν ανταλλαγές μεταξύ τους και προετοιμάζονται για την ομαλή ένταξή τους στα κανονικού μεγέθους courts.

Τμήματα αρχαρίων, νέων και ενηλίκων.
Οι αθλούμενοι έχουν τη δυνατότητα να μάθουν το τένις, να βελτιώσουν την τεχνική τους, να γυμναστούν και να ψυχαγωγηθούν. Επειδή το τένις είναι άθλημα για όλους και για όλες τις ηλικίες τα τμήματα απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Παράλληλα λειτουργούν και όλα τα υπόλοιπα τμήματα του Ομίλου όπως, αγωνιστικό, προ αγωνιστικό, ψυχαγωγικό, τμήματα ενηλίκων και τμήματα προχωρημένων ενηλίκων.
Ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης είναι σωματείο επίσημα αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.)  και είναι μέλος της ΣΤ Ένωσης  Σωματείων  
Επικοινωνία / εγγραφές :
Δευτέρα ως Παρασκευή στην γραμματεία του ομίλου ή στα τηλέφωνα 2671022049,   6974470485,    6974355620,    6944326892. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Βινιέρης Γιώργος

 

Η Γραμματέας

    Ανδρεόλα Ελένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου