Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 11

Πέρασε στην Κ-4 της διαιτησίας ο Β. Θωμάς..... Στην αναμονή ο Ν. Αντωνιάδης


Στην κατηγορία Κ-4 πέρασε ο Βασίλης Θωμάς, διαιτητής της Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης, μετά από τη σημερινή συμμετοχή του στα τεστ που έγιναν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου, με ευθύνη της ΚΕΔ για προχωρημένους διαιτητές σταδίου Κ-4 (Γ’ Εθνικής).
Στην ίδια διαδικασία συμμετείχε και ακόμη ένας διαιτητής της τοπικής Ε.Π.Σ. ο Νεόφυτος Αντωνιάδης, με τον τελευταίο, όμως να περιμένει τα οριστικά αποτελέσματα.
Στην ίδια σειρά, συμμετείχαν επίσης οι διαιτητές από τις Ενώσεις:
Αθηνών, Αιτωλοακαρνανίας, Ανατολικής Αττικής, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Δυτικής Αττικής, Δωδεκανήσου, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Ηρακλείου, Κορινθίας.
Μια καλή λοιπόν είδηση για την τοπική διαιτησία, μετά την αποχώρηση από την Γ’ Εθνική του Σπ. Χρηστάτου, αφού στα πρόσωπα των παραπάνω διαιτητών, το τοπικό ποδόσφαιρο θα έχει τον εκπρόσωπο του ή τους εκπροσώπους του και πάλι σε Εθνικά πρωταθλήματα.
Τόσο ο Βασίλης, όσο και ο Νεόφυτος, δύο παιδιά με αγάπη για τη διαιτησία, θα είναι χαρά και ικανοποίηση όλων μας, να βρεθούν εκεί που τους αξίζει.
Μάλιστα ο πρώτος, στα σημερινά τεστ διακρίθηκε ιδιαίτερα και για αυτό πήρε πολλά συγχαρητήρια από τους εκπαιδευτές και ιδιαίτερα από τον κ. Καλύβα!
Φυσικά, αυτή η επιτυχία δεν ήρθε έτσι, χρειάστηκε πολύ προσπάθεια, κόπος, θυσίες και πολύ ιδρώτας για να συμβεί!
Συγχαρητήρια και στα δυο παιδιά. Να τους ευχηθούμε καλές διαιτησίες, φτάνοντας στη συνέχεια, όσο ψηλότερα γίνεται.
Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου