Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29

Πρόβα τζενεράλε για τον Παλληξουριακό το αυριανό φιλικό με Εθνικό Σκουλικάδου

Συνεχίζοντας τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του ο Παλληξουριακός, αύριο Τετάρτη 30/9 και ώρα 14:15, στο Δημοτικό Αγίου Αντωνίου θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Σκουλικάδου Ζακύνθου, με στόχο μια καλή παρουσία και την πρώτη του νίκη με ομάδες της ίδιας κατηγορίας.
Εδώ, να υπενθυμίσουμε ότι λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γ.Γ.Α. για τον κορονοϊό, δεν θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο.

Ο Ηλίας Ζερβός, μετά από τρεις συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες, με ομάδες της ίδιας κατηγορίας, τις οποίες θα συναντήσει στον 9ο όμιλο του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής και κάποιους άλλους με τοπικές, επιτέλους θα έχει την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του, ουσιαστικά στην πρόβα τζενεράλε στην έδρα τους, σε ποια ετοιμότητα βρίσκονται και κατά πόσο η ομάδα του είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με αντίπαλο μια άλλη Ζακυνθινή ομάδα, τον Α.Ο. Τσιλιβί στο ίδιο γήπεδο.
Τις ίδιες διαπιστώσεις θέλει φυσικά να αποκομίσει και ο αντίπαλος του Δημ. Νόλης, μιας και η ομάδα του δεν έχει  δώσει, ιδιαίτερα δυνατά παιχνίδια, για να μπορέσει να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.
Έτσι λοιπόν, το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι κρίνεται σαν ένα σημαντικό τεστ και για τους δύο κόουτς, οι οποίοι αναμένεται να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και τακτικές, χρησιμοποιώντας παράλληλα όσους ποδοσφαιριστές θα έχουν στην αποστολή.
Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου