Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 9

Βρίσκει ρυθμό ο Παλληξουριακός….. Νέα «φιλική» νίκη 5-1 επί της Εικοσιμίας (Βίντεο-Εικόνες)


Τα φιλικά προετοιμασίας των τοπικών ομάδων καλά κρατούν και έτσι σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, θα ακολουθήσουν ακόμη δύο.
Πρώτα το Παλληξουριακός - Εικοσιμία και στη συνέχεια το Διλινάτα - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς (το αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ).
Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, με στόχο μέσα από ένα δυνατό παιχνίδι να προετοιμαστούν κατάλληλα, ενόψει των υποχρεώσεων τους στις διοργανώσεις που άμεσα θα συμμετάσχει η κάθε μια.
Και αυτό το φιλικό αποδείχθηκε ένα δυνατό τεστ, βάσει της δυναμικότητας των δύο πολύ καλών αυτών ομάδων, με τους δύο προπονητές Ηλ. Ζερβό και Τ. Παπαθεοδωρόπουλο να διακρίνουν σημάδια βελτίωσης, (ιδιαίτερα ο πρώτος) τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο, γεγονός που τους κάνει περισσότερο αισιόδοξους!
Μετά μάλιστα τη νέα αναβολή του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας για τις 11 Οκτωβρίου, αλλάζουν τα πλάνα του κόουτς των "ερυθρόλευκων", αλλά και ο προγραμματισμός του, μιας και όπως δείχνει αυτή τη στιγμή η κατάσταση, το πρώτο-τα επίσημα παιχνίδια για την ομάδα του θα είναι για την διοργάνωση του τοπικού κυπέλλου. Μια καλή συγκυρία, αφού οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν 1 ή 2 τουλάχιστον επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, πριν την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής.
Από την άλλη, ο Τ. Παπαθεοδωρόπουλος συνεχίζει βάσει του αρχικού προγραμματισμού, αφού εδώ και σε ότι έχει να κάνει με τα τοπικά, δεν υπάρχει κάποια αλλαγή και η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας του, είναι προγραμματισμένη από την διοργανώτρια για τις 26-27/9 σε παιχνίδι για τη διοργάνωση του τοπικού κυπέλλου.
Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με το σημερινό φιλικό, παρακολουθήσαμε ένα ωραίο παιχνίδι, τον Παλληξουριακό καλύτερο στο πρώτο 45λεπτο, όπου πέτυχε 4 από τα 5 τέρματα του και τον προπονητή του να μένει αρκετά ικανοποιημένος, από όσα διέκρινε στο «χορτάρι».
Από την πλευρά του, ο Τ. Παπαθεοδωρόπουλος θα χρειαστεί να βρει λύση σε κάποιες αδυναμίες, ώστε να δουλέψει πάνω σε αυτές με σκοπό να λυθούν και όταν θα χρειαστεί να είναι έτοιμη η ομάδα του.
Σίγουρα έχει κάποια παράπονα από την εικόνα του α’ 45λέπτου, χρονικό σημείο στο οποίο η Εικοσιμία δέχθηκε 4 τέρματα, όπως προαναφέραμε.
Νικητής τελικά, ο πιο έτοιμος Παλληξουριακός, με σκορ 5-1, κάτι που επαναλαμβάνουμε για ακόμη μία φορά, δεν ενδιαφέρει καμία από τις παραπάνω ομάδες!
Τα γκολ του αγώνα
1-0 Βουκελάτος με ωραίο τεχνικό σουτ από τα όρια της περιοχής.
2-0      2-0 Ο Μακρίδης μετά από  εξαιρετική ασίστ του Βουκελάτου από δεξιά, με κοντινό πλασέ.
3-0  Διον Βιτωράτος με ένα καταπληκτικό πλασέ, μέσα από την περιοχή και αριστερά στην απέναντι γωνία του Μαυρίδη.
4-Ο Χ. Μουρελάτος με καταπληκτική απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής.
4-1 Η Εικοσιμία θα μειώσει με μια λόμπα, λίγο κάτω από το κέντρο του γηπέδου, από τον Αποστολάτο.
5-1 Το τελικό σκορ του αγώνα θα διαμορφωθεί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αρμάντο, το οποίο κέρδισε ο Μπράτι από το νεαρό Πρέντζα.
Διαιτητής Θαν. Τούρλας
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Παπαδόπουλος, Πολυδωράτος, Αδηλίνης, Μπερναλής, Ν. Μαυροειδής, Χ. Μαυροειδής, Γασπαρής, Μουρελάτος, Βιτωράτος, Βουκελάτος.
Έπαιξαν και οι:Μωραΐτης, Μαρκαντωνάτος, Χατζιάι, Λουλούδας, Νεστερένκο, Σιμωτάς, Αρμάντο, Κουκοβίνος, Λυκούδης, Μπράτι, Ρεμούντης, Πεφάνης, Πολλάκης, Μαρούλης, Κατσιβέλης, Γαλανός.
Εικοσιμία:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μαυρίδης, Χρίστο, Κ. Κουμαριώτης, Ντρειάι, Βειζάι, Αποστολάτος, Λογκόνης, Μπούσι, Κούρτι, Ντ. Ντουκάι, Κονόμης.
Έπαιξαν και οι:Πρέντζας, Λ. Κουμαριώτης, Κορσιάνος, Καπλάνης, Λιναρδάτος, Μάστορας, Αραβαντινός, Α. Ντουκάι.
Βίντεο
Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι 















































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου