Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26

Ακόμη ένα δυνατό φιλικό για τον Παλληξουριακό..... Την Κυριακή φιλοξενείται στα Λεχαινά από τον Π.Α.Ο. Βάρδας

Το 3ο συνεχόμενο εκτός έδρας, φιλικό του παιχνίδι και μάλιστα με ομάδες που θα βρει στον δρόμο του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, θα δώσει ο Παλληξουριακός, αύριο Κυριακή 27/9, στις 5 απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Λεχαινών, με αντίπαλό τον Π.Α.Ο.Β., αφού στην έδρα του αντιπάλου στην Βάρδα και στο "Γρ. Καλάκος" εκτελούνται έργα!

Π.Α.Ο. Βάρδας

Καθώς πλησιάζουν οι ημέρες για την πρεμιέρα, ο Ηλίας Ζερβός, μέσα από αυτά τα δυνατά παιχνίδια, θέλει σιγά - σιγά να δημιουργήσει τον βασικό κορμό που θα στηριχθεί, σε ένα δύσκολο και δυνατό πρωτάθλημα και παράλληλα να τεστάρει τις δυνατότητες ομάδας και παικτών του, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα και τακτικές, μέσα από τέτοιου βαθμού δυσκολίας.

Μέχρι τώρα και στις δύο προηγούμενες εξόδους του σε Ηλεία – Κάτω Αχαγιά, έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, τόσο από πλευράς φυσικής κατάστασης, όσο και ποιότητας, παίζοντας καλό και ανοικτό ποδόσφαιρο και τις ομάδες που αντιμετώπισε να λένε τα καλύτερα για την αγωνιστική παρουσία των "ερυθρόλευκων".
Την προσεχή Τετάρτη 30/9, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, έχει κλειστεί ακόμη ένα δυνατό φιλικό με ομάδα της ίδιας κατηγορίας πλέον στην Κεφαλονιά (Δημοτικό Αγίου Αντωνίου, χωρίς θεατές) και συγκεκριμένα με τον γείτονα Εθνικό Σκουλικάδου.
Α.Ο. Παλληξουριακός

Ο κόουτς της Κεφαλονίτικης ομάδας θα πάρει στην αποστολή, όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι σε ετοιμότητα και αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς (αν όχι σε όλους).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου