Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27

Φιλικό 6-1 η Σάμη στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Ένα αρκετά όμορφο και ανοικτό, φιλικό παιχνίδι έγινε σήμερα στον Καραβόμυλο, ανάμεσα στον γηπεδούχο και ανανεωμένο Α.Ο. Σάμης και τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Οι δύο προπονητές Κ. Καβαλλιεράτος – Τ. Φωής προσπαθούν να δημιουργήσουν τον κατάλληλο κορμό για τις ομάδες τους, ώστε να είναι έτοιμες στην πρεμιέρα του τοπικού κυπέλλου, όπου μετέχουν στη φάση των ομίλων, αλλά και του πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει αμέσως μετά τη συγκεκριμένη φάση.
Σίγουρα χρειάζονται δουλειά, ιδιαίτερα οι «πράσινοι», στη συνέχεια και τις δύο εβδομάδες που απέμειναν.

Η ανανεωμένη και νεανική Σάμη έδειξε καλά στοιχεία που της δίνουν το δικαίωμα να αισιοδοξεί, σε μια δύσκολη από πολλές απόψεις χρονιά που έρχεται.

Τελικά, νικήτρια από αυτή την φιλική αναμέτρηση αναδείχθηκε εύκολα η ομάδα της Σάμης με σκορ 6-1, απέναντι στον ελλιπή Π.Α.Ο. και αυτό μόνο για την ιστορία, αφού κανείς από τις δύο ομάδες δεν έδειξε να ενδιαφέρεται και πολύ καλά έκαναν.

Άλλωστε, αυτά τα φιλικά γίνονται για να διαπιστώσουν οι προπονητές τις αδυναμίες όπου υπάρχουν και να δουλέψουν πάνω σε αυτές, προκειμένου να τις βοηθήσουν αγωνιστικά και ως σύνολα.
Τα γκολ του αγώνα
Για τους γηπεδούχους: Γ. Αμούργης, Σοφιανός, Μετάι, Καβαλλιεράτος Γ. (2), και Τρίφι.
Για τους φιλοξενούμενους απλά μείωσε ο Π. Κορσιάνος.
Διαιτητής ο Β. Μιχαλάτος.
Οι συνθέσεις
Σάμη:(Κ. Καβαλλιεράτος), Καββαλιεράτος, Καππάτος, Ζησιμάτος, Περιβολάρης, Παπαδημάτος, Μωραιτης, Μετάι, Καββαλιεράτος Γ., Αμούργης, Νικολοβιένης, Σοφιανός.
Έπαιξαν και οι:Αμούργης Αρ., Μιχαλίτσης Μ., Μιχαλάτος Ε., Καβαλλιεράτος Ζ., Καψογιώργος, Τριφι, Δρακουλόγκωνας.
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Αλυσανδράτος, Κώστογλου, Χαραλαμπόγλου, Πάπα, Τζωρτζάτος, Φωής, Noakes, Deraj, Μούτσα, Ρέτζα, Κορσιάνος.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου