Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27

1-0 στη Σκάλα η Εικοσιμία τους Πρόννους σε φιλική αναμέτρηση

Στο Δημοτικό της Σκάλας σήμερα το απόγευμα συναντήθηκαν σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι οι γηπεδούχοι Πρόννοι και η Εικοσιμία, προκειμένου Δ. Κουρκουμέλης και Τ. Παπαθεοδωρόπουλος να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες τους, μιας και απέμεινε λίγος χρόνος για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.
Γενικά στη Σκάλα έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και τις δύο παραπάνω ομάδες να προσπαθούν ώστε να είναι έτοιμες για το «καλημέρα» της νέας σεζόν και την περίοδο 2020-2021.
Μια χρονιά με πολλά προβλήματα λόγω κορονοϊού, άδεια γήπεδα και την πολιτεία απούσα για οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση στα Ερασιτεχνικά Σωματεία.
Μια σεζόν που οι ομάδες προγραμματίζουν στο άγνωστο και δικαιολογημένα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά και ανησυχία.
Τώρα όσον αφορά τους δύο προπονητές και για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, μάλλον μοιράστηκαν τα συναισθήματα, με τον κόουτς των γηπεδούχων, παρά την ήττα αρκετά ικανοποιημένο, ενώ αυτόν της Εικοσιμίας να έχει κάποια παράπονα από τη γενικότερη εικόνα των ποδοσφαιριστών του, μέχρι το 75' που ανέβηκε αγωνιστικά!
Νικήτρια τελικά αναδείχθηκε η ομάδα της Εικοσιμίας με σκορ 1-0.
Το γκολ του αγώνα
Το μοναδικό τέρμα των γηπεδούχων πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Λ. Λογόνης. Παράβαση που είχε κερδίσει ο Μπούσι από τον Νικ. Στάβερη.
Διαιτητής ο κ. Γερ. Κουρκουμέλης
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Α., Κουρκουμέλης Χ., Παπαδημητροπουλος, Σπαθης, Xhelaj A., Κουρκουμέλης Σπ., Ζαπάντης, Δάρας, Ραπάι Φ., Στάβερης Ν.
Έπαιξαν και οι: Xhelaj Ar., Τσοκαναρίδης, Κατσιλιδης, Αναγνώστης, Κουρκουμέλης Κ., Thomaj D..
Εικοσιμία:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Κουστουμπάρδης, Βειζάι, Πρέντζας, Χρίστο, Κουμαριώτης Κ., Αποστολάτος, Λογκόνης, Μπούσι, Κούρτι Ερ., Χοτζάι, Κορσιάνος.
Έπαιξαν και οι: Ντουκάι Α., Κονόμη, Κούρτι Ντ., Μάρκου, Μεσολωράς.
Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου