Σάββατο, Σεπτεμβρίου 12

Τα Διλινάτα επικράτησαν του πολύ καλού για 45' Αστέρα σε φιλική αναμέτρηση (Εικόνες)

Παιχνίδι προετοιμασίας έδωσαν, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, Διλινάτα και Αστέρας Ληξουρίου, με σκοπό οι δύο προπονητές Γ. Τόγιας και Σάκης Αναλυτής να δουν την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους, μετά από μια πολύ σκληρή περίοδο προετοιμασίας.
Σε γενικές γραμμές, έγινε ένα καλό παιχνίδι με 8 γκολ και την ομάδα του «μεγάλου χωριού», πιο έτοιμη να επικρατεί στην επανάληψη.
Τα πολλά γκολ, έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα στο παιχνίδι, ενώ οι γηπεδούχοι έδειξαν, ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσουν στις διοργανώσεις που θα λάβουν μέρος και συγκεκριμένα σε πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, αλλά και τοπικό κύπελλο.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, αν και με πολύ λιγότερο χρόνο προετοιμασίας, στο πρώτο 45λεπτο ήταν εξαιρετικοί  και αρκετά ανταγωνιστικοί, ολοκληρώνοντας το ισόπαλοι στο σκορ 2-2. Όμως στην επανάληψη έδειξαν (φυσιολογικά) κουρασμένοι, συν οι πολλές αλλαγές του Σάκη Αναλυτή, που φαίνεται να κάνει καλή δουλειά στους "πράσινους" του Ληξουριού, είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να ακολουθήσουν τον ίδιο ρυθμό και έτσι να έρθει αυτή η φιλική ήττα.
Ο Σάκης Αναλυτής, αν και η ομάδα του είναι αρκετά καινούρια, η οποία θέλει το χρόνο της για να μονταριστεί επιτυχώς και παρά τη σημερινή της ήττα μπορεί να είναι ευχαριστημένος από τη συνολική της εικόνα στο παιχνίδι (επαναλαμβάνουμε στο πρώτο μισό) και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.
Το φιλικό τελικά ολοκληρώθηκε, όπως προαναφέραμε με σκορ 6-2 υπέρ των Διλινάτων, αν και αυτό δεν έχει καθόλου σημασία για τις δύο ομάδες και τους προπονητές τους.
Τα γκολ του αγώνα
Ο Αστέρας θα ανοίξει το σκορ 0-1 με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Δημητρίου στην έξοδο του Χασανάι.
Ο Αλ. Πολλάτος με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από τη σέντρα από αριστερά του Δ. Αποστόλου, θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια 1-1.
Η ομάδα του Γ. Τόγια θα προηγηθεί για πρώτη φορά στο σκορ στο παιχνίδι 2-1 με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, από πλάγια δεξιά του Σπαθή.
Οι φιλοξενούμενοι θα φέρουν και πάλι το ματς στα ίσια (2-2) με κεφαλιά του Μαρούλη, μετά τη σέντρα του Δημητρίου.
Αυτό το 2-2 θα είναι και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη αρχικά οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 3-2 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα στο παιχνίδι του Σπαθή και πλασέ μέσα από την περιοχή. 
Στη συνέχεια ο Αλ. Πολλάτος με τον ίδιο τρόπο θα διπλασιάσει τα δικά του τέρματα και θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-2.
Το 5-2 για την ομάδα του «μεγάλου χωριού» θα πετύχει ο Δημ. Πολλάτος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή και τέλος ο Αλ. Πολλάτος πετυχαίνοντας το δικό του χατ τρικ, διευρύνει το σκορ στο τελικό 6-2 με νέα κεφαλιά μέσα από την περιοχή, για την ομάδα του.
Συνθέσεις
Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Χασανάι, Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Νεστερένκο, Σπαθής, Πούλας, Παλλικισιάνος, Αποστόλου, Πολλάτος Δημ., Πολλάτος Αλ., Λουλάι, Αλεξάτος, Ντότα, Ρεπούσης, Παγανίας, Πολλάτος Διον..
Αστέρας:(Σ. Αναλυτής), Δελαπόρτας, Γαβαλάς, Σιμωτάς, Σινάι Ζ., Αναλυτής Δημ., Μπουρλώτος, Μαρούλης, Ταφάι, Λιάτος, Σινάι Αλ., Διονυσάτος, Αραβαντινός, Κατερέλος, Δημητρίου, Δελαπόρτας, Κοντογιαννάτος, Κούτσης, Χότζα, Συριάτος, Σιετουμπάρι.
Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι






































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου