Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30

Φιλικό "Χ" στον Άγιο Αντώνη... Παλληξουριακός - Εθνικός Σκουλικάδου 1-1

Στο Ληξούρι και στο Δημοτικό γήπεδο Αγίου Αντωνίου, σήμερα Τετάρτη 30/9 το μεσημέρι, στα πλαίσια της προετοιμασίας τους, Παλληξουριακός – Εθνικός Σκουλικάδου Ζακύνθου συναντήθηκαν σε ένα δυνατό και ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι.
Να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο φιλικό διεξήχθη, λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γ.Γ.Α. για τον κορονοϊό, χωρίς την παρουσία θεατών.

Όσον αφορά τους «ερυθρόλευκους» της Παλλικής, το φιλικό αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί, μάλιστα μετά από τρεις συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες, με ομάδες της ίδιας κατηγορίας τις οποίες θα συναντήσει στον 9
ο όμιλο του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής και κάποιους άλλους με τοπικές, όπως έχουμε αναφέρει και πάλι σαν πρόβα τζενεράλε, αφού λογικά θα είναι το τελευταίο φιλικό, πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας, την μεθεπόμενη Κυριακή 11/10, αφού ο εκπρόσωπος του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου την προσεχή Κυριακή 4/10, θα αγωνιστεί με αντίπαλο τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, σε παιχνίδι των ομίλων του τοπικού κυπέλλου.
Όσον αφορά τον αντίπαλο του, Εθνικό Σκουλικάδου, φάνηκε αρκετά η έλλειψη δυνατών παιχνιδιών από τα πόδια των παικτών του, όμως κατά διαστήματα έδειξε καλά στοιχεία και προηγήθηκε στο σκορ.
Όπως και να έχει, οι δύο προπονητές Ηλ. Ζερβός – Δημ. Νόλης, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα και τακτικές, σίγουρα έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα, για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, αλλά και γενικότερα των ομάδων τους, οι οποίες σίγουρα χρειάζονται ακόμη δουλειά και μεγάλη προσπάθεια, αν λάβουμε υπόψη τον βαθμό δυσκολίας του πρωταθλήματος στο οποίο θα συμμετάσχουν και θα ξαναβρεθούν αντίπαλοι στην διάρκεια του.
Αγωνιστικά θα λέγαμε ότι, παρακολουθήσαμε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που παίχθηκε κυρίως στο χώρο του κέντρου και τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για ποιοτικό παιχνίδι, κάτι όμως που στη μεγαλύτερη διάρκεια δεν το κατάφεραν, αφού ήταν μέτριες, έκαναν αρκετά λάθη και τελικά η ισοπαλία κρίνεται, ως δίκαιο αποτέλεσμα.
Τα γκολ του σημερινού παιχνιδιού
Το ημίχρονο θα ολοκληρωθεί χωρίς σκορ (0-0), ενώ στην επανάληψη που θα ανέβει περισσότερο ο ρυθμός οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ 0-1 στο 47’ με ωραία κοντινή κεφαλιά του Πορτογάλου Πίντο, ύστερα από το καλοχτυπημένο φάουλ, από αριστερά του Ρούι.
Το γκολ της ομάδας της Ζακύνθου θα «αφυπνήσει» τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα ανεβάσουν την απόδοση τους και θα φέρουν το φιλικό στα ίσια και στο 1-1, παρά τις κάποιες ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του Δ. Νόλη σε αυτό το διάστημα.
Συγκεκριμένα με τη συμπλήρωση μιας ώρας στο παιχνίδι, ο Μπράτι εκτελεί το φάουλ από δεξιά στέλνοντας την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή με τον έμπειρο Πολλάκη να εκμεταλλεύεται την αμυντική αδράνεια και με πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.
Αυτό το 1-1 δεν θα αλλάξει στα υπόλοιπα 30’ και έτσι το φιλικό του Αγίου Αντωνίου θα ολοκληρωθεί ισόπαλο. Ένα δίκαιο αποτέλεσμα, σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο!
Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τον κ. Ε. Κατερέλο και την κα Μ. Μάστορα, από την τοπική Ε.Π.Σ..
Συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Μωραΐτης, Σιμωτάς, Χατζιάι, Μελιάδης, Νεστερένκο, Κουκοβίνος, Καράι, Λυκούδης, Μπράτι, Βιτωράτος, Πολλάκης.
Έπαιξαν και οι:Λουλούδας, Μακρίδης, Μαυροειδής Ν., Ρεμούντης, Μαυροειδής Χαρ., Μαρκάτος Σπ. Μπερναλής.
Εθνικός:(Δημ. Νόλης), Παπαδόπουλος, Βαρδάκας, Κατσικώστας, Γιακουμέλος, Κλάδης Α., Πίντο, Αναστόπουλος, Περιστέρης, Ρούι, Νικολακόπουλος, Δαδάκος.
Έπαιξαν και οι:Προκόπης, Μετζαλίρας, Κλάδης Β., Αντωνιάδης, Ζήβας, Βλάβιο, Αχαλιώτης.
Αργότερα μεγάλο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι
Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου