Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13

Άρεσε ο Παλληξουριακός παρά την ήττα 3-2 από τον Αίαντα στη Γαστούνη σε σημερινό φιλικό


Πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι σήμερα στη Γαστούνη για τον Παλληξουριακό, φιλοξενούμενος του τοπικού Αίαντα, ομάδα που συμμετέχει στον ίδιο όμιλο του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, με την ομάδα του Ηλία Ζερβού στο πρώτο 45λεπτο να δέχεται ένα 2-0, πληρώνοντας λάθη, απειρία και ένα καλό δεύτερο, χρονικό σημείο που έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, παίζοντας όμορφο και ανοικτό ποδόσφαιρο, σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό, κάτι που δείχνει την πρόοδο της ομάδας της Κεφαλονιάς, η οποία φαίνεται ότι, πολύ σύντομα θα είναι έτοιμη για τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, αρχής γενομένης σε 15 μέρες με τη διοργάνωση του τοπικού κυπέλλου και στη συνέχεια σε 4 εβδομάδες από σήμερα, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι, μια καλή ομάδα, φάνηκαν πιο έτοιμοι μιας και είχαν οκτώ φιλικά παιχνίδια στα πόδια τους και για την ιστορία επικράτησαν στο σκορ 3-2.
Τα γκολ του αγώνα
Το 1-0 των γηπεδούχων θα πετύχει ο Κουλούρης στο 15’ με πλασέ.
Ο Σιμωτάς θα υποπέσει σε πέναλτι στο 38’, αφού ανατρέπει εντός περιοχής τον Σταθάτο, το οποίο εκτελεί εύστοχα ο ίδιος για το 2-0 της ομάδας του.
Το 3-0 στο παιχνίδι θα πετύχει στο 47’ και πάλι ο Κουλούρης με διπλή προσπάθεια και πλασέ.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα μειώσουν το σκορ στο 65’ με ωραίο σουτ στην κίνηση του Μακρίδη, μετά από εξαιρετική μακρινή «λόμπα» του Μπράτι στον σκόρερμε τον τελευταίο να "εκτελεί" με την μπάλα στον αέρα. Πραγματικά ένα εντυπωσιακό τέρμα!
Στο 81’ μάλιστα θα μειώσουν ακόμη περισσότερο σε 3-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπράτι, ύστερα από την ανατροπή στην αντίπαλη περιοχή του νεαρού Βιτωράτου.
Διαιτητής ο κ. Β. Παναγόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καραλή και Χ. Λιάπη από την Ηλεία.
Συνθέσεις
Αίας:(Θ. Ανδρεόπουλος), Αντωνόπουλος, Χριστοφοράτος, Βασιλικόπουλος, Μπαρδούσης, Παπαχριστόπουλος, Γκρίλλας, Δούλος, Τσακοπιάκος, Βράπι, Κουλούρης, Σταθάτος, Μπουζούρας, Βατσής, Μανουσιάδης, Γεωργόπουλος, Μονόλιθος, Μπουρούκης, Σαλίου, Παναγιωτόπουλος.
Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός),Μωραΐτης, Νεστερένκο, Σιμωτάς, Χατζιάι, Λουλούδας, Λυκούδης, Κουκοβίνος, Καράι, Ρεμούντης, Πολλάκης, Μαυροειδής Χ., Μαρκαντωνάτος, Μακρίδης, Γασπαρής, Μουρελάτος Χ., Μαρούλης Β., Βιτωράτος, Κατσιβέλης, Μπερναλής.
Οι εικόνες είναι από το ilia.news

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου