Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30

"Φιλικά" 6-2 τα Διλινάτα τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς σήμερα στο Δ.Α.Κ.

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, σήμερα το μεσημέρι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, Διλινάτα – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, στα πλαίσια της προετοιμασίας τους έδωσαν έναν ακόμη προπονητικού χαρακτήρα αγώνα.
Η ομάδα του Γ. Τόγια, πιο έτοιμη και ποιοτική, θα πάρει μια εύκολη φιλική νίκη απέναντι στους «πράσινους» του Τάκη Φωή με σκορ 6-2.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, με πολλά γκολ και καλό θέαμα, κυρίως από πλευράς Διλινάτων.
Το σημαντικό όμως, είναι τα χρήσιμα συμπεράσματα που έβγαλαν οι προπονητές των δύο ομάδων, προκειμένου να διορθωθούν οι όποιες αδυναμίες και να είναι έτοιμες στις επίσημες φετινές διοργανώσεις, με το «τριφύλλι» να μπαίνει στη «μάχη» των ομίλων του τοπικού κυπέλλου την επόμενη Κυριακή και μάλιστα σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι τον Παλληξουριακό της Γ’ Εθνικής.
Τα γκολ του σημερινού αγώνα
Το 1-0 για τα Διλινάτα θα πετύχει ο Αλ. Πολλάτος με κεφαλιά στο β’ δοκάρι, μετά από το κόρνερ του Πούλα από δεξιά.
Οι «πράσινοι» θα ισοφαρίσουν άμεσα σε 1-1 με κοντινή προβολή του Π. Κορσιάνου, μετά την ωραία κούρσα του Μπεσάι και τη σέντρα από δεξιά.

Ο Αλ. Πολλάτος θα είναι και πάλι ο σκόρερ της ομάδας του «μεγάλου χωριού», αφού με ένα ωραίο συρτό σουτ από τα όρια της περιοχής, ύστερα από "κλέψιμο" της μπάλας από τον Πούλα και καταπληκτική πάσα στον σκόρερ θα πετύχει το 2-1.

Μετά από λίγο, θα έρθει και το 3-1, με τον Λουκάτο απέναντι από τον Παπαστεργίου να πλασάρει, μετά την κάθετη του Ντεντλάλα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Αυτό το 3-1 θα είναι και το σκορ του πρώτου μισού του φιλικού.
Στην επανάληψη και 5’ μετά την έναρξη της, ο νεαρός Σπαθής με ωραία κεφαλιά, μετά την σέντρα από δεξιά του Ντεντλάλα, θα γίνει ο σκόρερ του 4-1 της ομάδας του.
Όμως, οι «πράσινοι» θα μειώσουν σε 4-2 με τον Καλαφάτη να βγάζει καταπληκτική κάθετη πάσα για τον Μπεσάι και ο τελευταίος μέσα από την περιοχή να πλασάρει τον Ντεμίρι.

Το 5-2 θα πετύχει και πάλι ο Σπαθής, μετά από πάσα του Δημ. Πολλάτου.

Το τελικό 6-2 θα γράψει ο Αλ. Πολλάτος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, πετυχαίνοντας παράλληλα και χατ τρικ στο παιχνίδι! 

Στην παράβαση είχε υποπέσει ο Γασπαρινάτος, αποκρούοντας την μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή το σουτ του Ντεντλάλα.
Διαιτητής ο Δημ. Κλωνής
Οι ενδεκάδες με τις οποίες ξεκίνησαν οι ομάδες
Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Χασανάι, Ρεπούσης, Νεστερένκο, Παλικισιάνος, Ντότα, Λουλάι, Λουκάτος, Πολλάτος Δημ., Πούλα, Ντεντλάλα, Πολλάτος Αλ..
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Πάπα, Χαραλαμπόγλου, Κώστογλου, Κατσούρης, Καλαφάτης, Φωής, Noakes, Μπεσάι, Κορσιάνος, Ντεράι.

Σε λιγο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου