Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13

Φιλική νίκη 5-0 στον Καραβόμυλο η Εικοσιμία..... Υπέροχος ο Πυλαριακός στο πρώτο μισό!


Ένα αρκετά καλό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, για 45’ παρακολουθήσαμε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Καραβομύλου, ανάμεσα σε Πυλαριακό και Εικοσιμία.
Ήταν μια ακόμη καλή ευκαιρία για τους δύο προπονητές Κ. Βιτωράτο και Τ. Παπαθεοδωρόπουλο, να τσεκάρουν την πρόοδο των ποδοσφαιριστών τους και γενικότερα την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας τους.
Τελικά, η Εικοσιμία πιο έτοιμη και παίζοντας στο δεύτερο 45λεπτο καλό ποδόσφαιρο, άλλωστε αναμένεται να πρωταγωνιστήσει τη φετινή σεζόν σε κύπελλο – πρωτάθλημα, πήρε μια φιλική νίκη από ένα σπουδαίο σήμερα αντίπαλο, με σκορ 5-0, φυσικά χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να το λαμβάνει σοβαρά, μια και η νίκη σε τέτοια παιχνίδια είναι το τελευταίο που θα τις ενδιέφερε.
Ο Πυλαριακός, άρεσε και στα πρώτα 45’ ήταν ανταγωνιστικός, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο πιέζοντας ψηλά. Στο δεύτερο, οι πολλές αλλαγές του κόουτς με κυρίως νέα παιδιά χάλασαν τον ρυθμό με αποτέλεσμα να δεχθεί ακόμη 4 τέρματα.
Πάντως, στην Πύλαρο γίνεται καλή δουλειά και η ομάδα του Κ. Βιτωράτου αν δεν προσεχθεί και υποτιμηθεί θα κάνει αρκετές «ζημιές».
Τα γκολ του αγώνα
Το 0-1 ο Γ. Αραβαντινός με πλασέ από αριστερά στην περιοχή στην απέναντι γωνία του Φλαμιάτου, ύστερα από πολύ έξυπνη κάθετη πάσα του Αντ. Κορσιάνου. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Το 0-2 θα πετύχει ο Κορσιάνος με ωραία καρφωτή κεφαλιά, μετά την σέντρα από δεξιά του Ντρειάι.
Ο Λ. Κουμαριώτης θα βρει στην περιοχή και αριστερά τον Πρέντζα, με τον τελευταίο να τελειώνει με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ στην απέναντι γωνία του Φλαμιάτου και θα είναι ο σκόρερ για το 0-3 των φιλοξενούμενων.
Το 4-0 θα θα προέλθει από ένα αυτογκόλ του Θαν. Κουλουμπή.
Το τελικό 0-5 θα πετύχει από κοντά με πλασέ ο Λ. Κουμαριώτης, μετά από κόψιμο του Κορσιάνου από δεξιά.
Διαιτητής ο Τ. Παπαθεοδωρόπουλος
Συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Φλαμιάτος, Ποταμιάνος, Κλειτογιάννης, Πατρίκιος, Παπάς Ανδ., Σταμούλης Π., Σπυρόπουλος, Σαλάι, Καλλιβωκάς Γερ., θωμαΐδης, Παπάς Ρόν..
Έπαιξαν και οι:Βασιλόπουλος, Φούκας, Αλυσανδράτος Σπ., Κουλουμπής Θαν..
Εικοσιμία:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μεσολωράς, Ντρειάι, Αραβαντινός, Ντουκάι Α., Φουρνιέ, Αποστολάτος, Λογκόνης, Μπούσι, Κούρτι, Ντουκάι Ντ., Κονόμη.
Έπαιξαν και οι:Κουμαριώτης Λ., Κορσιάνος, Λιναρδάτος, Μάστορας, Κουμαριώτης Κ., Καμπανός, Χρίστο, Χοτζάι, Πρέντζας, Καπλάνης.
Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι



































 
















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου