Σάββατο, Σεπτεμβρίου 19

Αρκετές ζημιές άφησε πίσω του στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Μεσογειακός κυκλώνας «ΙΑΝΟΣ» (Εικόνες)

Αρκετές ζημιές άφησε στο πέρασμα του, ο Μεσογειακός κυκλώνας «ΙΑΝΟΣ» στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Από ότι μπορέσαμε να διακρίνουμε, μιας και παραμένει κλειστό και η πρόσβαση κοντά είναι αδύνατη, ζημιές είχαμε στο γήπεδο ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα στον αγωνιστικό χώρο, όπου ο δυνατός άνεμος παρέσυρε τον φελλό, αρκετοί κορμοί δέντρων προσγειώθηκαν στον στίβο, στον έναν εκ των δύο πάγκων των αναπληρωματικών, ενώ πλημμύρισαν οι κτιριακές εγκαταστάσεις.

Στον περιβάλλοντα χώρο και την είσοδο είχαμε πολλά σπασμένα και ξεριζωμένα δέντρα που δεν γλίτωσαν και αυτά από τη μανία του κυκλώνα «ΙΑΝΟΥ»

Στο 5Χ5 όπου ο ένας πάγκος αποκολλήθηκε από τη θέση του, αλλά στις ανοικτές εγκαταστάσεις του τένις και συγκεκριμένα στην περίφραξη, όπως και τα αντιανεμικά.

Εδώ να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη του Κ.Ο.Α. για την εθελοντική τους πρωτοβουλία, τον καθαρισμό και την αποκατάσταση των ζημιών των γηπέδων τένις (υπάρχει άλλο ρεπορτάζ για το θέμα).

Τέλος στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» εκτός από κάποια νερά δεν είχαμε κάτι άλλο.

Εδώ, να αναφέρουμε ότι από την πρώτη στιγμή στους χώρους του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου παραβρέθηκε ο επιστάτης κ. Άγγελος Νεόφυτος και με υπεράνθρωπες προσπάθειες, αφού πάλευε μόνος του, κατάφερε να βάλει προσωρινά μια τάξη και από αύριο να αρχίσει το συμμάζεμα και την αποκατάσταση των ζημιών.

Με την ευκαιρία να πούμε ότι με απόφαση του αρμόδιου αντιδημάρχου αθλητισμού κ. Γ. Τσιλιμιδού το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου θα παραμείνει κλειστό τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη 23/9 και μέχρι την αποκατάσταση όλων των προβλημάτων.

Πολλά μπράβο και πάλι στο Άγγελο. Τον Άγγελο τον δικό μας. Τον άνθρωπο «φύλακα Άγγελο» των γηπέδων μας!

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Φώτο









Οι παρακάτω φώτο είναι από το inKefalonia και τον Γ. Χαλαβαζή τον οποίο ευχαριστούμε για την ευγενή παραχώρηση.






Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου