Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.: Αναβολή αγώνων τοπικού κυπέλλου και πρωταθλήματος Κ-16

Με το σημερινό υπ’ αριθμ. 438Φ:4 έγγραφο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., αναβάλλονται και θα διεξαχθούν κατά μία εβδομάδα αργότερα, το πρωτάθλημα Κ-16 (δηλ. αντί 26-27/9 που ήταν προγραμματισμένοι, στις 3-4/10/2020) και οι αγώνες των ομίλων του τοπικού κυπέλλου (αντί 3-4/10 στις 10-11/10/2020 και αυτό φυσικά, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο έγγραφο, με την προϋπόθεση να έχουν αποκατασταθεί όλες οι ζημιές. 
Πράγμα το οποίο θεωρούμε σχεδόν αδύνατον να συμβεί, αφού οι καταστροφές είναι μεγάλες και θα είναι ακατόρθωτο να προλάβουν οι αρμόδιοι να τις αποκαταστήσουν, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω των εκτεταμένων ζημιών που προκλήθηκαν σε όλες σχεδόν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού από τον Μεσογειακό κυκλώνα «ΙΑΝΟ» που έπληξε την περιοχή μας στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.
Σίγουρα μια πολύ άσχημη εξέλιξη για τα Σωματεία, αφού βλέπουν τον προγραμματισμό τους, για ακόμη μια φορά να πηγαίνει περίπατο, η ταλαιπωρία από την περυσινή περίοδο να συνεχίζεται και από τον κορονοϊνό να φτάσουμε στον «ΙΑΝΟ» και στις συνεχόμενες αναβολές!
Παρακάτω το έγγραφο της διοργανώτριας προς τα Σωματεία

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου