Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26

Φιλική νίκη 3-1 τα Διλινάτα την Εύγερο (Εικόνες)

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, σήμερα το μεσημέρι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, τα Διλινάτα στα πλαίσια της προετοιμασίας τους αντιμετώπισαν την Εύγερο σε μια φιλική συνάντηση.
Οι δύο ομάδες έδειξαν να βρίσκονται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση και οι προπονητές του Γ. Τόγιας – Θ. Βουκελάτος, θα πρέπει να έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, αλλά και την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων τους, δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο τοπικό κύπελλο και τη φάση των ομίλων.
Τώρα σε ότι αφορά το παιχνίδι, παρακολουθήσαμε αρκετά καλό θέαμα.
Για την ιστορία και μόνο η ομάδα του «μεγάλου χωριού» θα είναι αυτή που θα πάρει τη νίκη στη φιλική αναμέτρηση με σκορ 3-1.
Τα γκολ του αγώνα
1-0      Διον. Τζωρτζάτος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στο οποίο είχε υποπέσει ο Ψάλτης (χέρι μέσα στην περιοχή).
2-0      Ο Γερ. Αλεξάτος με κοντινό πλασέ, ύστερα από εξαιρετική παράλληλη πάσα από δεξιά, του Διον. Πολλάτου.
3-0      Σκόρερ του τρίτου τέρματος για την ομάδα του Γ. Τόγια ο Ν. Λουκάτος, με κοντινή κεφαλιά στο β’ δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Πούλα.
Η Εύγερος θα μειώσει στο τελικό 3-1 με πολύ ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Σταματέλου στην σέντρα από δεξιά του Πολλάκη.
Διαιτητής ο Αρμάντο Καράι
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Χασανάι, Διον. Πολλάτος, Τζωρτζάτος Κ., Δημ. Πολλάτος, Νεστερένκο, Λουκάτος, Αλεξάτος, Σπαθής, Παλικισιάνος, Τζωρτζάτος Διον., Ντεντλάλα.
Έπαιξαν και οι: Πολλάτος Αλ., Κατσιγιώργης, Πούλα, Ντόντα, Ρεπούσης, Ντεμίρι.
Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καλαφάτης, Στεφανιώτης, Πρέντι, Καραντινός, Ψάλτης, Παπαναστασάτος Νικ., Ηλιόπουλος, Βαγγελάτος, Παπαναστασάτος Αλ., Πάπα, Κουγιανός.
Έπαιξαν και οι: Κρούσσος, Πετεινάτος, Πολλάκης, Σπανός, Σταματέλος, Τσιαμπάος, Αγγούριας, Βλαχούλης, Παπαγεωργίου, θεοδωρόπουλος.
Παρακάτω εικόνες από το σημερινό παιχνίδι









































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου