Σάββατο, Σεπτεμβρίου 12

Φιλικό 3-0 τα Φωκάτα την Εύγερο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (Εικόνες)

Το πρώτο τους φετινό, φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, έδωσαν σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, τα Φωκάτα και η Εύγερος.
Οι δύο προπονητές, Γκ. Ρέτσι και Θ. Βουκελάτος είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά φέτος, τους ποδοσφαιριστές τους αγωνιζόμενους, έστω και σε ένα φιλικό παιχνίδι, μετά μάλιστα από μια πολύ σκληρή προετοιμασία.
Σίγουρα, οι ομάδες τους έδειξαν κάποια καλά στοιχεία, όμως φάνηκε ότι θα χρειαστούν ακόμη δουλειά, προκειμένου να είναι έτοιμες στις επίσημες υποχρεώσεις τους στο τέλος του μήνα, αρχικά με τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση για τον θεσμό του τοπικού κυπέλλου.
Σε ότι έχει να κάνει τώρα με το παιχνίδι, σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο, για την δύσκολη εποχή που διανύουμε, όμως όπως φάνηκε έχουν πολλά ακόμη περιθώρια βελτίωσης.
Για την ιστορία και μόνο τα Φωκάτα πήραν τη φιλική νίκη με σκορ 3-0.
Τα γκολ του αγώνα
Το 1-0 θα πετύχει ο Δημ. Παπαδάτος με ωραίο διαγώνιο πλασέ από αριστερά στην περιοχή, στην απέναντι γωνία του Παπαγεωργίου, μετά από καταπληκτική κούρσα.
Και το 2-0 θα έρθει από τον ίδιο ποδοσφαιριστή, μετά από μια νέα εντυπωσιακή κόντρα από το κέντρο, θα μπει περιοχή κερδίζοντας τις κόντρες και θα πλασάρει τον Παπαγεωργίου, στέλνοντας την μπάλα, για δεύτερη φορά στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.
Το τελικό 3-0 θα πετύχει στην επανάληψη ο Ζαμπαύτης με ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής.
Διαιτητής ο Γκ. Ρέτσι
Συνθέσεις
Φωκάτα:(Γκ. Ρέτσι), Μύρτο, Φωκάς Χρ., Τούρλας, Μουκάι, Ζαμπαύτης, Σπανός, Παπαδάτος Δημ., Τοζάι, Μalshi, Μπουγάς, Μέρτικα, Μπάμπης, Σαλαπάτας.
Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Παπαγεωργίου, Ψάλτης, Σταματέλος, Θεοδωρόπουλος, Πετεινάτος, Κρούσσος, Σπανός, Καραντινός, Παπαναστασάτος Ν., Λέπι, Πολλάκης, Παπαναστασάτος Χρ., Λιβιεράτος, Βαγγελάτος, Τσιαμπάος, Πάπα, Παγουλάτος, Παπαναστασάτος Αλ..
Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι









































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου