Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26

Φιλική επικράτηση με ανατροπή για την Α.Ε.Κ. 2-1 τα Φωκάτα (Εικόνες)

Ένα αρκετά δυνατό φιλικό, έδωσαν σήμερα Σάββατο απόγευμα, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Α.Ε. Κράνης και ο Α.Ο. Φωκάτων, στα πλαίσια της προετοιμασίας τους, ενόψει αρχικά του τοπικού κυπέλλου, αλλά και στη συνέχεια για το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας, περιόδου 2020-2021.
Οι δύο προπονητές, Σπ. Παπαδάτος και Γκ. Ρέτσι, χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεση τους, δοκίμασαν διάφορα σχήματα και σίγουρα έβγαλαν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση.
Τη νίκη τελικά θα πάρει η «κιτρινόμαυρη» ομάδα του Αργοστολιού με σκορ 2-1, οπωσδήποτε αδιάφορο γεγονός και για τις δύο ομάδες!
Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες!
Τα γκολ του αγώνα
1-0 ο Τούρλας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.  
Την παράβαση έκανε ο  Κ. Βιτωράτος, όταν  ανέτρεψε στην  περιοχή τον Λεσάι.
Το 1-1 και η ισοφάριση για τους «κιτρινόμαυρους» θα έρθει λίγο αργότερα με κοντινό πλασέ του Γεωργόπουλου, ύστερα από ωραίο συνδυασμό και «σπάσιμο» της μπάλας από δεξιά του Πολυχρονάτου.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής, μετά από κλέψιμο της μπάλας από τον τερματοφύλακα Μύρτο και ωραία ατομική ενέργεια, θα πετύχει εύκολα το τελικό 2-1 και θα χαρίσει τη σημερινή φιλική νίκη στην ομάδα του.
Διαιτητής ο Αρμάντο Καράι
Οι συνθέσεις
Α.Ε. Κράνης:(Σ. Παπαδάτος), Τσιαουντέλιο, Χριστόπουλος, Βιτωράτος, Μανωλάτος, Μάρκου, Χασάι, Δρόσος, Γεωργόπουλος, Κόμητας, Τζωρτζάτος Αλ., Αναλυτής.
Έπαιξαν και οι: Κιριάι, Μπεκίρη, Κλόντι, Μπατιστάτος, Βειζάι Ε, Τζωρτζάτος Φωτ., Στεφανάτος, Μπαλάσκας, Ρενάτο, Πολυχρονάτος.
Φωκάτα:(Γκ. Ρέτσι), Κομπορόζος, Μπουγάς, Κουμαριώτης, Φωκάς Χρ., Μουκάι, Μπάμπης Γ., Ζαμπαύτης, Σπανός, Φωκάς Ε., Τούρλας, Τοζάι.
Έπαιξαν και οι: Μάλσι, Λεσάι, Μερτίκας, Μεσοροπιάν, Πούλας.
Παρακάτω εικόνες από το σημερινό παιχνίδι 






















































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου