Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13

Πρώτη φιλική νίκη για τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς 6-2 τον Ηρακλή Πρόννων (Εικόνες)

Φιλικό παιχνίδι έδωσαν σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς – Ηρακλής Πρόννων, στα πλαίσια της προετοιμασίας τους.
Οι «πράσινοι» αρκετά βελτιωμένοι, αν και «πιασμένοι» από την σκληρή προετοιμασία, ήταν καλύτεροι και έπαιξαν καλό για την εποχή που διανύουμε ποδόσφαιρο, κάνοντας τον Τάκη Φωή ακόμη πιο αισιόδοξο για τη συνέχεια.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, ανεξάρτητα από το τελικό σκορ, προσπάθησαν και παρά το βάρος της δύσκολης και για αυτούς προετοιμασίας, έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία, δείχνοντας ότι γίνεται καλή δουλειά από το νέο κόουτς της ομάδας, Pierre Chiarena.
Πάντως και οι δύο ομάδες έδειξαν και κάποιες αδυναμίες, γεγονός που πρέπει να ρίξουν το βάρος οι δύο κόουτς στο 15νθήμερο που υπολείπεται για τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, με αρχή το τοπικό κύπελλο.
 Άλλωστε τα παιχνίδια αυτά για αυτό τον λόγο διεξάγονται!
Το φιλικό ολοκληρώθηκε με νίκη των «πράσινων» και σκορ 5-2.
Τα γκολ του αγώνα
1-0 Κορσιάνος Π.
2-0 Λουκά Ίσι
2-1 Μπεσάι
3-1 Μπεσάι
3-2 Λούκα Ίσι
4-2 Μπεσάι
5-2 Βανδώρος
6-2 Ε. Καλαφάτης
Διαιτητής ο κ. Δημ. Κλωνής
Συνθέσεις
ΠΑΟ Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Μαρινάκης, Μπάμπης, Μπεσάι, Φωής, Ε. Καλαφάτης, Μούτσα, Χαραλαμπόγλου, Μοσχόπουλος, Κορσιάνος, Κατσούρης, Καπάι, Κλωνής, Ντεράι, Πάπα.
Ηρακλής:( Pierre Chiarena),Σταθάτος Γιωρ., Ρασσιάς Γ., Ρασσιάς Κ., Λούκα Ίσι, Καμπίτσης, Σταθάτος Γερ., Φούσιας, Μανέντης, Ρώσσης, Περικλέους, Γιαννάκης, Κανάι, Σταθάτος Γερ., Γκιάφης, Καμπανός, Ραπάι.
Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι



















































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου