Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27

Φιλική ήττα με σκορ 4-1 γνώρισε ο Παλληξουριακός από τον Π.Α.Ο. Βάρδας στην Ηλεία

Συνεχίζοντας τα φιλικά του παιχνίδια προετοιμασίας με ομάδες υψηλότερου επιπέδου από αυτών του τοπικού και συγκεκριμένα με αυτές που θα συναντήσει στο φετινό του «ταξίδι» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Παλληξουριακός για τρίτη στη σειρά εβδομάδα, φιλοξενήθηκε στο γήπεδο Κουρτεσίου από τον Π.Α.Ο. Βάρδας.

Μίκι Τσίρκοβιτς και Ηλίας Ζερβός αντίστοιχα, ήθελαν να διαπιστώσουν σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες τους και μάλλον ο πρώτος θα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος, αντίθετα ο δεύτερος έχει να λύσει κάποιες αδυναμίες και κυρίως, απειρίας - λαθών των ποδοσφαιριστών του, που δίνουν τέρματα υπέρ των αντιπάλων τους.
Στο Κουρτέσι σε γενικές γραμμές, έγινε ένα ωραίο, ανοικτό παιχνίδι με αρκετά γκολ (5 συνολικά).
Και τα δύο σύνολα έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία αλλά και κάποιες αδυναμίες (αναφέραμε παραπάνω) που πρέπει άμεσα να διορθωθούν.
Οι δύο προπονητές δοκίμασαν αρκετά σχήματα και τακτικές, ενώ χρησιμοποίησαν σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεση τους.
Οι γηπεδούχοι πιο έμπειροι και με περισσότερες επιλογές, έδειξαν ότι και φέτος θα είναι από τις ομάδες που αναμένεται να διακριθούν.
Όσον αφορά τον εκπρόσωπο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου σε αυτό το παιχνίδι δεν τα πήγε καλά, έδειξε όμως στοιχεία νοικοκυρεμένης ομάδας, έπαιξε ανοικτό ποδόσφαιρο, αλλά και πάλι δεν απέφυγε τα λάθη.
Σίγουρα λείπει η εμπειρία, όμως και αυτή θα αποκτηθεί μέσα από τέτοια, όπως το σημερινό παιχνίδι, τα οποία για αυτό άλλωστε διεξάγονται.
Τη νίκη τελικά θα πάρουν οι γηπεδούχοι με σκορ 4-1. Μια νίκη χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα πλην της καλής ψυχολογίας που δίνει στους νικητές!
Το παιχνίδι όπως προαναφέραμε τελικά διεξήχθη στο Κουρτέσι Ηλείας, λόγω των έργων που γίνονται στην έδρα των τυπικά γηπεδούχων στο «Γρ. Καλάκος» στην Βάρδα.
Τα γκολ του αγώνα
Τα γκολ των γηπεδούχων θα πετύχουν οι: Θεοδωρόπουλος 2 και από 1 οι Ντόμας και Φερεκίδης.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μειώσει προσωρινά σε 2-1 με το συνήθη ύποπτο στα στημένα Αλ. Λυκούδη (απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ).
Το σκορ του πρώτου μισού του φιλικού στο Κουρτέσι ήταν 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.
Συνθέσεις
Π.Α.Ο.Β.:(Μ. Τσίρκοβιτς), Βορύλλας, Πολίτης, Μακρής, Μάρκου, Καρμακόλιας, Τσιρίκος, Παπαγεωργίου, Mike, Παναγάκης, Θεοδωρόπουλος, Βας.
Έπαιξαν και οι: Τσεκούρας, Ντόμας, Λιόσσης, Σαμπανέι, Βασιλόπουλος, Φερεκίδης, Παπαγεωργίου, Παλούμπης.
Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Μωραΐτης (80' Παπαδόπουλος), Σιμωτάς (45' Μπερναλής - 75' Μαυροειδής), Λουλούδας, Μελιάδης (45' Νεστερενκο - 70' Μουρελάτος), Χατζιάι (45' Γασπαρής), Κουκοβίνος, Καράι, Λυκούδης, Μπράτι, (75' Μαρκάτος Σπ.), Βιτωράτος (65' Ρεμούντης), Μακρίδης (45' Πολλάκης).
Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου