Σάββατο, Ιανουαρίου 21

Α.Σ. Κεφαλληνιακός... 2 αγώνες για παιδικό και αντρικό την Κυριακή

Με δύο αγώνες συνεχίζεται η αγωνιστική δράση για τον Α.Σ. Κεφαλληνιακό το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα στις 2 το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», αρχικά το παιδικό τμήμα στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Ε.Σ.Κ.Α.Η., θα φιλοξενήσει την Ολυμπιάδα Πατρών.

Συμμετέχουν οι παρακάτω ομάδες, οι οποίες μεταφέρουν τα μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτή την φάση και τον Κεφαλληνιακό  να βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης με 6 βαθμούς.

Στην ίδια διοργάνωση συμμετέχει και η Ακαδημία Κεφαλονιάς, η οποία μάλιστα ξεκινάει στην κορυφή, ισόβαθμη της Ε.Α.Π. με 8 βαθμούς και αγωνίζεται αύριο στις 1 και 30 το μεσημέρι, στο Κλειστό Ιτεών στην Πάτρα με αντίπαλο τον Γλαύκο.

Στη συνέχεια, στον ίδιο χώρο και ώρα 4 μ.μ. η αντρική ομάδα του Συλλόγου θα φιλοξενήσει την Σφήκα Αμαλιάδας στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α.Η., στη ρεβάνς της άνετης επικράτησης του, τον πρώτο γύρο στην Αμαλιάδα με σκορ 89-45.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι σηματοδοτεί την έναρξη του Β’ γύρου και την πρώτη φετινή παρουσία της ομάδας μας μπροστά στο κοινό της!

Καλή επιτυχία και στις τρεις ομάδες του νησιού μας!

Η βαθμολογία της τελικής φάσης

Το πρόγραμμα της τελικής φάσης των παίδων

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου