Τρίτη, Ιανουαρίου 31

Η Pre game του αγώνα Πυλαριακού - Πρόννων για την προημιτελική φάση του τοπικού κυπέλλου

Συνέχεια αύριο Τετάρτη 1/2/2023, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Ε.Π.Σ.Κ.Ι., στο τοπικό κύπελλο και έναν ακόμη αγώνα για τη Β’ φάση - 1η Σειρά (προημιτελικοί), με δράση αυτή την φορά στο Δημοτικό Μακρυωτίκων.

Τετάρτη  1/2/2023

Την δική τους πρεμιέρα, ύστερα από τη διακοπή των δραστηριοτήτων στο τοπικό ποδόσφαιρο και τα προβλήματα που προέκυψαν από τα γνωστά γεγονότα στην Ε.Π.Σ.Κ.Ι., και την 1η αγωνιστική της σειράς των προημιτελικών, θα πραγματοποιήσουν αύριο Τετάρτη 1/2 και ώρα 4 το απόγευμα στο Δημοτικό Μακρυωτίκων, Πυλαριακός - Πρόννοι.

Δεν πέρασε και πολύ καιρός από την τελευταία συνάντηση τους και οι δύο ομάδες θα ξαναβρεθούν αντίπαλοι.

Ήταν την προηγούμενη φορά που παίχτηκε ποδόσφαιρο στο νησί και στο ίδιο γήπεδο, για την 9η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, όπου η γηπεδούχος ομάδα είχε επικρατήσει με σκορ 1-0, παίρνοντας μια σημαντική νίκη, η οποία την κρατάει "ζωντανή" στο κυνήγι της τελικής 4αδας.

Φυσικά και το αυριανό δεν θα είναι αγωνιστικά το ίδιο παιχνίδι, μιας και μιλάμε για έναν άλλο θεσμό, με πολλές μάλιστα κατά το παρελθόν εκπλήξεις, δυσάρεστες ή ευχάριστες!

Στο συγκεκριμένο και οι δύο θέλουν να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα εκείνο, που θα τους δίνει το πλεονέκτημα για τη ρεβάνς και την πρόκριση τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι, για τους γηπεδούχους είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι στη διοργάνωση, μιας και είχαν περάσει bye οι τρεις πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης του περυσινού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας (Παλληξουριακός - Εικοσιμία οι άλλες δύο), σε μια νέα καινοτομία της τοπικής Ε.Π.Σ..

Οι φιλοξενούμενοι, στην πρώτη σειρά είχαν αντιμετωπίσει τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, τον οποίο νίκησαν εύκολα στη Σκάλα με σκορ 5-0, ενώ στον αδιάφορο επαναληπτικό δέχθηκαν την ήττα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με σκορ 1-2!

Περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι, στο πιο σημαντικό "ζευγάρι" της σειράς, το οποίο ελπίζουμε να προσφέρει θέαμα και γκολ.

Το δε αποτέλεσμα του ανοικτό, αφού είναι σχεδόν σίγουρο, σύμφωνα με τη δυναμικότητα των δύο "μονομάχων", ότι η πρόκριση οριστικά θα κριθεί στον επαναληπτικό. Γεγονός που κάνει τις ομάδες επιφυλακτικές στην προσπάθεια τους, για ένα σκορ που θα κάνει πιο απλά τα πράγματα στη ρεβάνς της Σκάλας.

Οι διαιτητές δεν είχαν ανακοινωθεί από την διοργανώτρια, όσο γραφόταν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ!

** Οι ημερομηνίες των επαναληπτικών δεν έχουν ορισθεί ακόμη από την διοργανώτρια.

         

Τα επόμενο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της 
8αδας των προημιτελικών δεν έχει ορισθεί:

α/α

Αγώνας

Ημερ.    /    ώρα

1.

Α.Ο. Αστέρας Ληξ. -  Α.Ο. Εικοσιμίας

---/---/---  ---:---

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου